Jump to content

P: Hantek 6022BE (PC osciloskop)

Preporučeni Komentari

Napisano

Nešto trtlj'o ovde: http://www.diyaudio.rs/topic/7468-hantek-6022be/?hl=hantek

i osciloskop ganz neue otad neupotrebljen stoji kod mene. Greota. Kome treba, prodajem. Uz njeg pride imam i dodatni poskidan upgrade softver koji sam poskidao uz pomoć linkova gde tvrde da bugovi koje izvorni softver ima, bivaju ispeglani uz pomoć ovih dodatnih paketa softvera. Pojma nemam.

50€ ili neka menjaža možda.

• Odgovora 11
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Napisano

bem te zaboravna , sam ti rekao da ga ne prodajes (bar ne nekom drugom) dok ne probam kako mu radi FFT

znas i sam zasto

Napisano

bem te zaboravna , sam ti rekao da ga ne prodajes (bar ne nekom drugom) dok ne probam kako mu radi FFT

znas i sam zasto

Ma taj FFT ne radi zadovoljavajuce ni kod mnogo boljih osciloskopa.

Imao sam priliku da probam HP54542A, Rigol DS2072 i Tektronix TDS2024B.

Vise je to samo pkaznog karaktera a slabo upotrebljivo za merenje THD-a.

Izvini Robi za off.

Idemo dalje :

Hantek 6022BE samo 50e
Napisano

Koje su sonde u pitanju uz sokocalo

Ja bih dao te novce

Ću da raspakujem i slikam i možda koješta i pročitam šta piše u papirima ako to pomaže... Čim se otresem od snega. Jbmti, za sat vremena napadalo 3-4 centi snega, dok sam doš'o kući, mal' me jedan sa AKS kombijem nije počistio na palićkom putu. Moron, vozi k'o da nije sve zaleđeno...

Napisano

džabe mu pričaš.

sneg u ravnici, to je to.

probudi se ujutro, sve belo i ladno i odluči tako da rasproda pola stvari.

Sta vam je svima? Jel ravnicarska depresija sa sneznim slepilom prouzrokuje maniju prodavanja svega i svacega ili izbio treci svetski rat pa sve rasprodajete?
Napisano

jel pise da su 1:10 ?

Aj nema veze posalji ti to meni

Za placanje kako god zelis, osim da dolazim do tebe da ti licno nosim  :wink2: 064 11 57 111

Skini slike sa dropboxa (cca 14mb)

Napisano

Sta vam je svima? Jel ravnicarska depresija sa sneznim slepilom prouzrokuje maniju prodavanja svega i svacega ili izbio treci svetski rat pa sve rasprodajete?

Prodajem samo nekoliko sitnica. Znam ja zašto, lepo sam u svakom oglasu objasnio zašto i gotovo... :)

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...