Nesic Napisano Decembar 17, 2015 #1 Napisano Decembar 17, 2015 Ovo je izgleda pogodak, stoprocentni: http://www.diyaudio.com/forums/pass-labs/28336-aleph-x-builders-thread-159.html#post1433667 102874d1203527577-aleph-x-builders-thread-ax-pp-se-v2-.pdf
Zen Mod Napisano Decembar 17, 2015 #2 Napisano Decembar 17, 2015 preporuka - da ne zatvaram temu - sve se moze videti i popricati na velikom DiyA . ovde necemo raspravljati o kloniranju PL proizvoda
Zen Mod Napisano Decembar 17, 2015 #4 Napisano Decembar 17, 2015 Alex je dovoljno sa mnom izmenio poruka oko kineskog izvora za XA pretpostavljam da vas je u kruzoku dovoljno , tako da stvarno nema potrebe za javnim kloniranjem
Nesic Napisano Decembar 17, 2015 Autor #5 Napisano Decembar 17, 2015 Nemam ja pojma šta kruži gde kruži. Pogledao sam tvoje stranice sa izradom, malo diy.com i pretpostavio da je to to. Ako hoćeš, pošalji mi na bobannesic(at)gmail.com te kineske izvore da bacim pogled.
Aleks Napisano Decembar 17, 2015 #6 Napisano Decembar 17, 2015 Alex je dovoljno sa mnom izmenio poruka oko kineskog izvora za XA pretpostavljam da vas je u kruzoku dovoljno , tako da stvarno nema potrebe za javnim kloniranjem A? Ja s'tim nem' ništa Molim da mi niko ne šalje bilo kakav PP u vezi XA jer zaista nemam šta da kažem na temu. Hvala. K'o što reče Zen, ima na big diya sve, čak i previše... čak je i sam Nelson odobrio postovanje te šeme, tako da tamo može sve da se nađe...
Superfi Napisano Decembar 17, 2015 #7 Napisano Decembar 17, 2015 Nema samo na BigDiya...ima i kod mene. Evo sviri vec par meseci...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah