Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ovde sve slike govore - smr :diablo: zao sam se

kada sam video da neko ima na gajbi ovo:

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Prevod je odradjen preko http://translate.google.com/#

(pa je nesavrsen)

Inace i vise ovakvih zaludjenika mozete videti na ovom Forumu:

http://avforum.no/

DESCRIPTION:

Room:

o 5,9 m lengde og 4,7 m bredde. o 5.9 m length and 4.7 m width. Totalt ca 28 kvm. Total approx 28 sqm.

o Consists of murtak + brick walls, and plaster walls and double Rockwool round.

o DVD & Bluray-archive in the room next to that also serves as guest rooms and exercise room (about 200 Bluray's and 500 DVD's).

EQUIPMENT:

• Odgovora 21
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Vel'ki Peto mod On :"sinak , ovaj , sinak - imas ti tamo Galeriju sistema - nemo da mi zagadjujes Off Topic ! mici to tamo ! "Vel'ki Peto mod Off .svaka ti dala :diablo::)

Napisano

Vel'ki Peto mod On :"sinak , ovaj , sinak - imas ti tamo Galeriju sistema - nemo da mi zagadjujes Off Topic ! mici to tamo ! "Vel'ki Peto mod Off .svaka ti dala :diablo::)

Premesteno :)
Napisano

Ovde sve slike govore -

Bezveze, prvo, nije domače, drugo, nije diy... Ja mislio da ćemo ovde mi da se kao nesto hvalimo ili jadamo... (zavisi ko sta ima, tj, nema... kao ZM naprimer...) :diablo::)
Napisano

Bezveze, prvo, nije domače, drugo, nije diy... Ja mislio da ćemo ovde mi da se kao nesto hvalimo ili jadamo... (zavisi ko sta ima, tj, nema... kao ZM naprimer...) :diablo::)

hehekod ZM-a ti je dabogda imao , pa nemao , pa imao ( a ne koristio)meni i tramzistorce dobro ....... germanijumsko ........ i to moze da gura moje zvucnike ........ a ne ko neki - 16 pojacala po kuci za kojekakve roletne :)
Napisano

Ovde sve slike govore - smr :diablo: zao sam se kada sam video da neko ima na gajbi ovo:.....

Nemoj da se smrzavas molim te :) (osim ako nisi kod njega u Novresku) - pa mogu i ja da prodam kucu pa da kupim sve ono, al' znas kad ce on da ima ono sto mi napravimo :)
Napisano

DIY je okruzenje u kome je smestena tehnika....DIY je ovde kolicina detalja dokle je vlasnik isao do kraja...Dakle ovakva soba po meri za slusanje/gledanje me fasicinra...Naravno ako dobijem na LOTO-u mozda napravim i bolje pouzoru na ovo.... :)
Napisano

Mogu li ja staviti svoj HTsistem koji garantirano bolje zvuči od ovog gore. :diablo: Još je i DIY, jedino sto nemam projektor i platno.

Napisano

Nije mi ćejf radit projektor.Tip je za razliku od mene video zaljubljenik. Mene zanima audio. Inače gore navedenu amplifikacijuo Yamaha DSP-Z11 surround amplifier.o Para Sound Halo A51 power ampGazim nogama i šutiram do najbližeg kontejnera :diablo::)

Napisano

Nije mi ćejf radit projektor.Tip je za razliku od mene video zaljubljenik. Mene zanima audio. Inače gore navedenu amplifikacijuo Yamaha DSP-Z11 surround amplifier.o Para Sound Halo A51 power ampGazim nogama i sutiram do najblizeg kontejnera :diablo::)

Ma naravno :) P.S.Mene svaki oblik DIY-a zanima :) Audio je na prvom mestu.
Napisano

Naravno ako dobijem na LOTO-u mozda napravim i bolje pouzoru na ovo....

Ček, prvo treba da uplati loto... :diablo:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...