pasa014 Napisano Mart 30, 2015 #1 Napisano Mart 30, 2015 Pozdrav forumasima, prilikom proslogodisnje modifikacije quad-a (rezultatima sam bas zadovoljan) primetio sam da su stampane plocice u groznom stanju tako da sam morao na nekoliko mesta da premostim stampu zicama. Posto nemam iskustva a ni uslova za izradu istih zamolio bih nekog ko se tim bavi da mi iste napravi a ja bi posteno platio. Pozeljno bi bilo da su plocice bez zastitnog laka zbog ojacavanja vodova po Zen sistemu. U obzir dolazi i neki od gotovih klonova predvidjenih za TO kuciste izlaznih tranzistora.
Nesic Napisano Mart 30, 2015 #2 Napisano Mart 30, 2015 Da se nacrtaju ili da se naprave (vec imas nacrtane)?
sir Oliver Napisano Mart 30, 2015 #3 Napisano Mart 30, 2015 http://www.aliexpress.com/item/pair-classic-amplifier-Quad-405-clone-metal-transistor-assembled-tested/499489381.html
Zen Mod Napisano Mart 30, 2015 #4 Napisano Mart 30, 2015 eve u temi o izradi pcbs nadji nekoga ko radi iz grafickog fajla - recimo milanpcb i posalji samo izmeri tacne dimenzije , verujem da ce sve biti onda ok
Zen Mod Napisano Mart 30, 2015 #6 Napisano Mart 30, 2015 ook uz malo googlanja mozda bi se nasli i gerberi .......
pasa014 Napisano Mart 31, 2015 Autor #7 Napisano Mart 31, 2015 Da se nacrtaju ili da se naprave (vec imas nacrtane)? Trebalo bi i da se nacrtaju i naprave. http://www.aliexpress.com/item/pair-classic-amplifier-Quad-405-clone-metal-transistor-assembled-tested/499489381.html Delove imam, trebaju mi samo plocice. eve u temi o izradi pcbs nadji nekoga ko radi iz grafickog fajla - recimo milanpcb i posalji samo izmeri tacne dimenzije , verujem da ce sve biti onda ok Moje plocice su drugacije, mislim da ih ima na netu pa cu pokusati da ih skinem, a onda da kontaktiram nekog ko radi iz grafickog fajla. Hvala svima. Pozdrav iz Valjeva.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah