Mikorist Napisano Maj 15, 2009 Share #1 Napisano Maj 15, 2009 Maratonci trce pocasni krug Radnja je smestena 1934. godine, posle atentata na kralja Aleksandra u Marseju, u maloj srpskoj palanci. Porodica Topalović ima pet generacija muskaraca, koji se bave prodajom pogrebne opreme i grobarskim poslom i svađaju oko nasledstva upravo preminulog Pantelije Topalovića, osnivača porodične pogrebne firme. Najmlađi član, Mirko (Bogdan Diklić) porodice ima namere da ostavi porodični posao i da se bavi nečim Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 15, 2009 Share #2 Napisano Maj 15, 2009 Mikoriste - svaka cast ...... al' to ti je kao da pises esej o Srpskom jeziku ...... svak' ga ovde zna ...... al' P.S. je novina u stivu , u svakom slucaju ....... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 15, 2009 Autor Share #3 Napisano Maj 15, 2009 al' P.S. je novina u stivu , u svakom slucaju ....... Zbog P.S sam i pokrenuo temu... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aleksandar Car Napisano Maj 15, 2009 Share #4 Napisano Maj 15, 2009 Mikoriste - svaka cast ...... al' to ti je kao da pises esej o Srpskom jeziku ...... svak' ga ovde zna ...... al' P.S. je novina u stivu , u svakom slucaju ....... E evo i anegdote o tome!1990. il `91, Drustvo i ja smo isli rentakariranim kombijem na Elektrijadu u Pulu. Jedan od drugara je poneo dve 120 minutne kasete sa "Maratoncima" i "Ko to tamo peva", koje smo slusali uz put, naravno na kasetofonu jer u to vreme nije bilo raznoraznih mp4, dvd portabla i ostalih dzidzubidza. Eto ja sam jedan od retkih koji moze da se pohvali da sam gledao Maratonce jedno 30ak puta, a da sam ih slusao dva puta (dug je put do Pule). Interesantna stvar je da covek vizualizuje scenu, ako je dovoljno puta odgledao film, prosto vam se film odvija u glavi dok slusate audio snimak... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Maj 15, 2009 Share #5 Napisano Maj 15, 2009 E evo i anegdote o tome!... ako je dovoljno puta odgledao film, prosto vam se film odvija u glavi dok slusate audio snimak...Ti si stvarno sik... in ze hed... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah