Jump to content

Philips CD 104


pre>30g platio porez...

Preporučeni Komentari

Pozdrav svima

 Posle jednog tuznog dogadjaja i nekoliko meseci evo me opet.

Imam problem:

 

Ne radi mi pomenuti CD. Ukljucis MasterOn, ponekad izbaci fioku istovremeno sa ukljucenjem, sto se ranije nije dogadjalo.

A najvaznije ne procita broj numera sa diska. Ako pritisnem PLAY, motor sa zacuje na delic sekunde i prekine. Zasvetli Eror diodica i cvrc. Nisam siguran da li vidim ili ne vidim odblesak lasera (ili moram da ga otvorim).

Elem, sigurno postoji sijaset razloga zasto ovo ne radi (prema Lampizatoru od 20 situacija samo je jedna kad je laser zavrsio k'o Marsal) ali bih voleo da mi neko preporuci strucnog i (da li da kazem) postenog majstora.

P.S. Svemu je prethodio kurzschluss na lusteru koji se nalazi na istoj grupi aut.osiguraca. Imam i zastitu koja je sve vreme pokazivala

Protection OK, Ground OK.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 10
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Ja za majstora ne znam, ali imam cd 204, koji je naprasno prestao da ucitava diskove, i da svaki put kad ubacim cd on pokusa i upali err diodicu, ja sam to resio promenom svih elektrolita, mada je bilo par njih na koje sam bas sumnjao. E sad desilo se jednom sa nestankom struje da je poceo da zeza, i kad otvorim fioku cd  se i dalje vrti u fijoci. To sam resio tako sto sam ga sa ugasio sa otvorenom fiokom, ubacio cd, zatvorio fioku i onda upalio na master prekidac, ucitao je i nastavio da radi bez problema. Jeste li ga otvarali i ima li nesto cudno unutra :-) 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 3 nedelje kasnije...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...