Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Da li neko ima viska ili neko zna gde mogu nabaviti kod nas pomenuti dig.audio receiver cip ??? HVALA

• Odgovora 9
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Nama kada je trebalo za DAC nabavljali smo preko ebay. Drzim finge da nadjes kod nas, mi to nismo uspeli.

Napisano

Ja imam jedan 8416 viška... i pločicu viška za ovo što Sir Oliver spominje. Stoji to tako i stoji a i onda sam znao da ja to neću raditi... 

Napisano

Ja mozda jos imam par SPDIF receivera sa onog GBa DAC sa 10*TDA1543.

Ajde pogledaj sta imas pa reci cenu....inace 8412 pin kompatibilan sa 8416 ??? meni treba za obican dac od 16 bita :whistle2:Ili ako neko ima kompletan gotov ili polugotov DAC ili neki mali "dacic" zanima me,vazno je da ima standardni dig ulaz i neki stereo izlaz,i naravno da je sto jeftinije :whistle2: jer inace nije za mene,ali ostaje u porodici.... :wavecry:

Trazi i dobices semplove od proizvodjaca ( cirrus logic)

trazio sam ali kad ce to stici!? :sleep1: inace imaju samo 8416
Napisano

Ajde pogledaj sta imas pa reci cenu....inace 8412 pin kompatibilan sa 8416 ??? meni treba za obican dac od 16 bita :whistle2:

Koliko ja znam nije kompatibilan. Samo su 8412 i 8414 kompatibilni. 8416 je i drugacije zamisljen. Procackaj malo datasheet.

• 2 nedelje kasnije...
Napisano

Dobio sam 8416 sample free iz USA ali sad mi treba DIL adapter za ovaj IC,neko prodaje mozda ????

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...