Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

boli tebe...dok ti slušaš gebrijela, ja slušam tupavog šefa kako da poboljšamo rezultate u ovoj godini :buehehe:

Napisano

LP na koji se često vraćam i prisećam vremena kada smo muzički bili "rame uz rame" sa Evropom, tj. Svetom.

1979 god. - "Igra staklenih perli" i trenutno numera B1 - "Pečurka".

Vrhunska "psihodelija" i "progresiva" sa kojom se slobodno možemo ponositi da je potekla sa ovih prostora.

Napisano

boli tebe...dok ti slušaš gebrijela, ja slušam tupavog šefa kako da poboljšamo rezultate u ovoj godini :buehehe:

Bog te..., Ja mislio da samo meni dizu target zbog boljih uslova poslovanja. Bili nam i motivatori. Gomila neupotrebljivih idiota. Malo im sto nas teraju da im crtamo grafikone i pisemo izvestaje, negu nam jos i tupe  o poboljsanju uslova posla i tehnikama vece prodaje. Cim dodjem kuci, oma palim vrtesku da procistim mozak.

Napisano

boli tebe...dok ti slušaš . . .

Ne "boli" mene uopšte.

Za razliku od tebe koji radiš u državnoj firmi, te "povezuješ" sve moguće i nemoguće praznike sa vikendima ( čuvena nasa "alhemija" ), ja sam morao otići na kolektivni godišnji odmor u trajanju od dve nedelje.

Medjutim, za svaki ovaj zimski kolektivni odmor nam se "uštine" od 10 radnih dana bar 3 ( 1. i 2. januar, te 7. januar, Božic ).

Tzv, "prokletstvo" privatne firme.

Imam i letnji god. odmor od 2 nedelje.

Ukupno 20 radnih dana - 3 (ukradena ) = 17 radnih dana na godišnjem nivou.

Kada sam radio u državnoj firmi, imao sam 36 radnih dana odmora.

Tako da ......

Napisano

Bog te..., Ja mislio da samo meni dizu target zbog boljih uslova poslovanja. Bili nam i motivatori. Gomila neupotrebljivih idiota. Malo im sto nas teraju da im crtamo grafikone i pisemo izvestaje, negu nam jos i tupe  o poboljsanju uslova posla i tehnikama vece prodaje. Cim dodjem kuci, oma palim vrtesku da procistim mozak.

izvještaje, informacije i tome slične gluposti ne pišem, to sam im rekao kad sam počeo da radim kod ovi zadnji, jer ih niko ne čita a i kad ih pročitaju ne kontaju što sam napisao pa moram da idem da im objašnjavam što je napisano

u principu izvještaje i ostale gluposti koje traže da se napišu traže samo radi pokrivalice da je neko drugi odgovoran umjesto njih

Ne "boli" mene uopšte.

Za razliku od tebe koji radiš u državnoj firmi, te "povezuješ" sve moguće i nemoguće praznike sa vikendima ( čuvena nasa "alhemija" ), ja sam morao otići na kolektivni godišnji odmor u trajanju od dve nedelje.

Medjutim, za svaki ovaj zimski kolektivni odmor nam se "uštine" od 10 radnih dana bar 3 ( 1. i 2. januar, te 7. januar, Božic ).

Tzv, "prokletstvo" privatne firme.

Imam i letnji god. odmor od 2 nedelje.

Ukupno 20 radnih dana - 3 (ukradena ) = 17 radnih dana na godišnjem nivou.

Kada sam radio u državnoj firmi, imao sam 36 radnih dana odmora.

Tako da ......

doco

bez ljutnje

da ti nije dobro ne bi  bio tu i to trpio

elem možda bi neđe imo tih 36 dana odmora a ne 20 sa ukradenih 3 ali bi tamo imao manju platu dva tri puta nego tu đe ti kradu odmor

isti slučaj  kod mene

ne da mi ga kradu nego mi ne daju da ga iskoristim jer bože moram biti tu pa kad im tražim da ga plate onda vilenišu što sam nekorektan prema firmi pa tražim da mi se plati neiskorišćeni odmor - a svaki put ga plate

tako ti to kod domaći privrednici

elem od 2004 godine sve u svemu nisam iskoristio sve da se sabere 3 godišnja odmora

"ne znam zašto sam ovo ispričao ali ako ne škodi možda će nekome da koristi" :wink2:

p.s.

sorry na offu

Napisano
. . .

doco

bez ljutnje

da ti nije dobro ne bi  bio tu i to trpio

. . .

Dragi Revox ,

kakva ljutnja ?

Samo sam kolegi @Crni odgovorio na post da mene "zabole" pa sada odmaram, a on "rmba".

Pri tome, nista zlonamerno, naprotiv - u saljivom kontekstu. :)

Naravno da mi je dobro tu gde jesam sada.

Cak i ne trpim, uzivam prosto.

Krunisao sam svoje skolovanje, znanje i karijeru na mestu koje je za respect u Srbiji i ovom delu Evrope po svemu.

Naravno, tu su i primanja.

Medjutim, kradja je kradja.

Receno to vise puta nadleznima, ali se sa starom navikom nastavlja i dalje.

Nego ..... dosta off-a.

Trenutno  .....

Odlicna Danska rock/blues grupa sa (naravno) elementima "progresive". :wink2:

Izdala dva LP-a. Ovo je prvi (1974 g.) i sjajan je.

Napisano

izvještaje, informacije i tome slične gluposti ne pišem, to sam im rekao kad sam počeo da radim kod ovi zadnji, jer ih niko ne čita a i kad ih pročitaju ne kontaju što sam napisao pa moram da idem da im objašnjavam što je napisano

u principu izvještaje i ostale gluposti koje traže da se napišu traže samo radi pokrivalice da je neko drugi odgovoran umjesto njih

Brate Revoxe :respect: , vala da znas svaka ti ko u.....Cosica ( malo da promenimo :buehehe: ). Gotovo sa oftopicarenjem. Izvinjavam se

Napisano

@doktor, revox, grozni

nemojte mi zameriti (vidim da niste, ali da potvrdim za svaki slučaj) malo sam se našalio apropo prepodnevnog slušanja muzike.

živi vi meni bili i samo nastavite sa uživanjem u vinilima

:pivo:

Napisano

Gde su prvi attachicon.gifpg1.jpg i drugi attachicon.gifpg2.jpg album ? :unbelieveble:

Ako nemas, pod hitno u nabavku ( Bengaiz "zove" :wink2: ).

Hebiga, nemam, izvinjavam se :)

Zato nastavljam sa ovim:

Peter_Gabriel_(self-titled_album,_1980_-

Btw: Upade mi danas jos jedan primjerak BN Nostalgije :) ... napravili su malo "cike" ;)

Napisano

pitali na dvestadvojci firčija iz ekatarine (mislim da je bio on) da sastavi top 10 muzike po njegovom mišljenju. naveo on devet favorita a onda za prvog rekao: sve što je ikada rekao, napisao, otpevao i odsvirao piter gebrijel.

to mi se baš svidelo

Napisano

. . . a onda za prvog rekao: sve što je ikada rekao, napisao, otpevao i odsvirao piter gebrijel.

to mi se baš svidelo

Peter G. jeste sam vrh rock muzike tog' vremena.

Međjutim, poput koncentričnih krugova se sustiču jos neki tu sa njim.

Evo trojica koji su baš, baš ti "krugovi" -  Dr Fripp, B.EnoP.Hammill.

Budeš li otvorio tu "Pandorinu kutiju"  ........

Napisano

Poranio malko Božić Bata. :newyear:

Sjajan LP Box Set (7 LP-a).

Trenutno treći komplet Ludvigovih simfonija ( imam još desetak pojedinačnih LP sa njegovim simfonijama ).

Odličan orkestar Columbia-e, kao i njihov "pastir" legendarni Bruno Walter. :preved:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...