pecello Napisano Jul 30, 2013 #1 Napisano Jul 30, 2013 Da li neko ima semu pojacala RIZ P4060 to je onaj sa led vu metrima.Mislim da je to radio svojevremeno Unitra.Problem je sto nema izlaznih tranzistora u njemu pa ne znam koje bi trebalo staviti.
Mr.Ans98 Napisano Jul 30, 2013 #2 Napisano Jul 30, 2013 Da,to je Unitra Diora WS442. Izlazni tranzistori su 2X 2N6488 i 2X 2N6491 .
pecello Napisano Jul 31, 2013 Autor #3 Napisano Jul 31, 2013 Da,to je Unitra Diora WS442. Izlazni tranzistori su 2X 2N6488 i 2X 2N6491 . HVALAAAAAAAAAAAAAA :respect:
чика-Брка Napisano Avgust 12, 2017 #5 Napisano Avgust 12, 2017 Roberte, crni Roberte. odakle ti ta sklopocija ?
Bogdan08 Napisano Jul 20 #6 Napisano Jul 20 Zdravo svima. Zna li neko sta znace prekidaci a b na p3060 pojacalu. Jel to da se menja izlaz sa 2x80 na 4x40w
aaa zmaju! Napisano Jul 20 #7 Napisano Jul 20 Verovatno ima dva seta izlaza za zvucnike pozadi, A i B.
Bogdan08 Napisano Jul 20 #8 Napisano Jul 20 Ima 4 izvoda nazad, ja sam hteo da pitam jel bi mogao za prvu ruku dok ne skrpim nekih para da povezem zvucnike philips fb242 8ohm snage sin 30w muz.50w pa da ne pojacavam preko pola
aaa zmaju! Napisano Jul 20 #9 Napisano Jul 20 Možeš, povežeš na set A ili B pozadi, a onda prekidačem odabereš na kom su izlazu povezani.
Bogdan08 Napisano Jul 20 #10 Napisano Jul 20 E onda dobro ovo ce za prvu ruku raditi, gledam imaju na kp rizovi alfa 5 moram videti njih da uzmem
HudsonFinn Napisano Jul 24 #11 Napisano Jul 24 (izmenjeno) Hvala na savjetu. Spasio si mi dan. Izmenjeno Jul 24 od HudsonFinn
Bogdan08 Napisano Jul 24 #12 Napisano Jul 24 Dobro vece. Zna li neko kako spojiti ekvilajzer na ovu kantu, sta god probao ne radi a ne bi nista da sprzim, samo eq i pojacalo imam
zek Napisano Jul 24 #13 Napisano Jul 24 (izmenjeno) Daj slike zadnjih panela pojačala i ekvilajzera da vidimo šta gde ima, pa da može da ti se preporuči način povezivanja. P.S. Čini mi se da na pojačalu imaju kratkospojnici za in i out pa bi verovatno tu mogao da se ubaci ekvilajzer. Izmenjeno Jul 24 od zek
Bogdan08 Napisano Jul 24 #14 Napisano Jul 24 evo slika, one mostice u obliku slova u nemam na pojacalu
Zen Mod Napisano Jul 24 #15 Napisano Jul 24 otvori amp i vidi, ako nema spoljnih mostova mozda je neko prelemio iznutra a upravo tu se kopca eq
zek Napisano Jul 24 #16 Napisano Jul 24 (izmenjeno) Ako nema U mostova pojačalo možda ne bi ni radilo, ako tako radi onda je verovatno neko to unutra premostio (kao što reče @Zen Mod). Koliko se meni čini (nisam nikad imao EQ) trebalo bi da se poveže In sa Out i obrnuto - znači treba ti još jedan par stereo RCA kabla. Izmenjeno Jul 24 od zek
Bogdan08 Napisano Jul 24 #17 Napisano Jul 24 nema unutra mostova, ja sam ih napravio od starih rca kablova za prvu ruku, sad cu probati in sa out da spojim pa cu videti sta i kako
zek Napisano Jul 24 #18 Napisano Jul 24 pre 59 minuta, Bogdan08 reče ja sam ih napravio od starih rca kablova za prvu ruku Znači da su potrebni da bi pojačalo radilo. pre 59 minuta, Bogdan08 reče sad cu probati in sa out da spojim pa cu videti sta i kako Treba oba para da se spoje, ne samo jedan stereo kabl - znači treba ti još jedan stereo činč kabl.
Bogdan08 Napisano Jul 24 #19 Napisano Jul 24 Da oba imam. 2 kabla sa po 2 prikljucka sa obe strane samo nece tako kad se spoji. To je pitanje kako ide
Zen Mod Napisano Jul 24 #20 Napisano Jul 24 slikaj sta radis daj korektno osvetljene slike prvo sliku da vidimo sta pise tu ....... trebalo bi da pise "pre out" i "amp in", ili tako nesto
Bogdan08 Napisano Jul 25 #21 Napisano Jul 25 (izmenjeno) Kasno videh odgovor, evo slike nadam se da se vidi sve. Na pojacalo na ulazu za eq su mostovi od starih rca kablova Izmenjeno Jul 25 od Bogdan08
Zen Mod Napisano Jul 25 #22 Napisano Jul 25 out sa ampa ides na in Eq sa out Eq ides na In ampa tako bi trebalo da radi
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah