Jump to content

P: Canon Powershot S3 IS


stein

Preporučeni Komentari

U najkraćim crtama:- Canon Powershot S3 IS (poznatiji kao Canon S3)- original Canon remen (za nošenje)- Canon (Aluminijumski) adapter na objektiv (za 52mm filtere i dodatke)- filter UV- filter ND2- filter CPL- filter FLD- štitnik za sunce (protiv sunca) LH-DC20- širokougaoni objektiv (sočivo) 0.45xsvi filteri "Green-L" (proizvođač)Osim aparata i remena, svi dodaci kupljeni jesenas i malo korišteni.Aparat na sebi ima blago vidljive znakove upotrebe, ali nema ogrebotina, lomova, naprslina niti drugih oštećenja. Sve je u potpunosti ispravno. Ima nekih 4000 klikova (snimaka)Ima snimanje video zapisa sa stereo zvukom (*.avi) radi sa 4 komada malih baterija (ja sam koristio GP ReCyko) i veoma je štedljiv. Ugrađen blic, koristi SD kartice, 6 MegaPiksela, optički zum 12x, displej se može okretati u svim pravcima. Uz aparat dajem i CD sa drajverima i knjižicu. Fabrička garancija je istekla.O aparatu na sajtu proizvođača: http://usa.canon.com/cusa/support/consumer/digital_cameras/powershot_g_series/powershot_s3_isonline manual: https://wikis.utexas.edu/download/attachments/15045757/Canon+S3+IS+advanced.pdfDetalji: http://www.fotocene.com/fotoaparati/canon-powershot-s3-is/45/detail/Meni fale dve stvari zbog kojih želim drugi aparat a to je relativno mali ISO (800) - slika pri slabom osvetljenju bude puna šuma/zrnastai želim veći optički zoom (pucam na nešto reda veličine 40x), naravno, ja gledam u pravcu cenovne klase SLR aparata od 700-1000€ (posebno telo, posebno objektiv)Eto.post-13-0-79812400-1337107210_thumb.jpgU kompletu 250€ (dajem karticu Panasonic class C6 1G, torbicu i sve gore navedeno)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 11
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

  • 2 nedelje kasnije...

Možda nekoga zaintrigira, pošto sam našao aparat koji će mi odgovarati a značajno povoljnije nego što sam očekivao, mogu da spustim cenu za ovaj Canon, i dalje, sa svom pratećom dodatnom opremom.Nova cena: 180€ za sve. Usput, mogu da dodam i neki hladnjak, trafo ili kondenzator... :PAjmo, navali! :)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ćut', u ponedeljak četiri komada dole sa leve strane, juče sedam komada sa desne i u ostatak u petak... živim na grizu u mleku i vodi, malo gnječene banane a pola slova više ne mogu da izgovorim...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...