Beli_Ninja Napisano Decembar 8, 2012 #23 Napisano Decembar 8, 2012 auuuuuuuuuuuuuuuuu a može bit da su i ove siemens ruske Moze bit, SSSR se sirio na tim prostorima
dunavko Napisano Decembar 8, 2012 #24 Napisano Decembar 8, 2012 eto ispade da sam ja zaklepao cijenu ja kad zovnem na oglase da kupim lampu koja mi fali i to novije produkcije nema je ispod 10-15 eura - oćeš nećeš 100 dolara nisam ja izmislio nego ih toliko prodaju na netu ete linkovi trampim u pola cijene i to je korektno kome treba i kad mi nude zamjenu niko ne da novu lampu nego ti opet uvaljuje polovne a nove EH 81 82 83 kod nas koštaju 7,5 e el84-10 el34-15 lijepo bi bilo kad bi se ove mogle kupiti za 7-8 eura al nema to niđe ima može neki tannoy DC kome treba zamjeniti membrane i ovjes da je star jedno 40-50 godina može i samo drajver i da mu je cijena preko 1000e Nijesam ti ja nista lose mislio a ni napisao.Tvoj ducan tvoja roba.Nego sam se setio da smo se nesto davno dogovarali,ja sam i zaboravio detalje.Nije ni vazno,ja sam tester ostavio negde u podrum,mozda pritiska kupus u buretu,testira....
revox Napisano Decembar 8, 2012 Autor #25 Napisano Decembar 8, 2012 Nijesam ti ja nista lose mislio a ni napisao.Tvoj ducan tvoja roba.Nego sam se setio da smo se nesto davno dogovarali,ja sam i zaboravio detalje.Nije ni vazno,ja sam tester ostavio negde u podrum,mozda pritiska kupus u buretu,testira.... dogovarali smo se za gz34 no nih nema više a kolko se ja sjećam jednom, smo nadam se na obostrano zadovoljstvo, završili trampu za one 4 simens jesul bile dobre?
dunavko Napisano Decembar 8, 2012 #26 Napisano Decembar 8, 2012 dogovarali smo se za gz34 no nih nema više a kolko se ja sjećam jednom, smo nadam se na obostrano zadovoljstvo, završili trampu za one 4 simens jesul bile dobre? Nisam ih jos probao,ima dana.Inace ja ih imam prilicno,tih e88cc siemens.
sir Oliver Napisano Decembar 15, 2012 #27 Napisano Decembar 15, 2012 Pošto zašto te 88ice? Revoxe, Dunavko! Tante za kukuriku?
Preporučeni Komentari