Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Pozdrav svima,Jel moguce napraviti daljinski upravljac za starije pojacalo koje nema mogucnost daljinskog upravljanja ? Tri funkcije, on/off i volume up/down su dovoljne i koliko bi to kostalo :wink2:Hvala.

• Odgovora 30
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Pozdrav svima,Jel moguce napraviti daljinski upravljac za starije pojacalo koje nema mogucnost daljinskog upravljanja ? Tri funkcije, on/off i volume up/down su dovoljne i koliko bi to kostalo :wink2:Hvala.

Jeste,samo oko cene je diskutabilno, da li zelis sam da ga pravis ili da ti to neko uradi?
Napisano

Da mi neko uradi, ja nemam pojma o elektronici. :wavecry:

ima ljudi ovde na forumu koji to mogu brzo i lako da urade.A ako ne zuris,mogu ti ja napraviti plocicu, a delove nabavi, pa cu ti zalemiti i ubaciti u taj "Vantage"
Napisano

ima ljudi ovde na forumu koji to mogu brzo i lako da urade.A ako ne zuris,mogu ti ja napraviti plocicu, a delove nabavi, pa cu ti zalemiti i ubaciti u taj "Vantage"

Koliko bi to kostalo, onako odokativno ?
Napisano

A sto se tice ovog cuda od psa-pa veci je od mog...

Pas je cistokrvni American Pit Bull Terrier, uvezen iz Holadije. Vise lici na Sarplaninca nego na Pit-a, 60cm je visok i ima 37 kila.

post-1097-0-02460000-1331115206_thumb.jp

post-1097-0-28704500-1331115239_thumb.jp

Napisano

Aj leba ti, turi tu drugu sličicu nasmejanog pitija umesto avatara, uplašim se svaki put kad otvorim forum... :thank_you2:PS Da ne bude da ne volem pse (a volem bul terijere pride) evo moj krvoločni ker http://www.diyaudio....dpost__p__81022 :sarcastic_hand:

Jaooo, skloni taj link da ne vidi ovaj moj. :angry27:
Drugari, lepo je ovo caskanje o psima i sve ... ali tema je DALJINSKI ZA VINTAGE POJACALO. Kako, sta i koliko ?
Napisano

a da napravis malu pretragu foruma ?ima toga naslagano vec , a ima i ortaka verziranih za isto

Napisano

a da napravis malu pretragu foruma ?ima toga naslagano vec , a ima i ortaka verziranih za isto

Trazio i nisam nasao nista. Ili ja ne umem da trazim ili "search" ne radi dobro. Moze neki link ?
Napisano

od mene ne moze .... jerbo bih i ja morao da trazim :rofl:valjda ce ti se javi neko kome je to svezije u pamcenju ....

Napisano

od mene ne moze .... jerbo bih i ja morao da trazim :rofl:valjda ce ti se javi neko kome je to svezije u pamcenju ....

Ko ceka ...

prvo kažeš koje je pojačalo u pitanju. ono marka/model.

Iiii, komsija :wink2: Pojacalo tek treba da kupim pa me je zanimalo mogu li da trazim neko starije a kvalitetnije pa da posle dodam daljinski.Dakle, moze li daljinski na bilo koje pojacalo i koliko bi to kostalo ?
Napisano

Ko ceka ...Iiii, komsija :wink2: Pojacalo tek treba da kupim pa me je zanimalo mogu li da trazim neko starije a kvalitetnije pa da posle dodam daljinski.Dakle, moze li daljinski na bilo koje pojacalo i koliko bi to kostalo ?

Daljinski sigurno moze za on/off i volume za bilo koje pojacalo(vantage ili novije proizvodnje). Tu je jedini moguci problem kako ga "uglaviti", ako je tesno unutra. Ali i to je resivo. Inace,cena zavisi od nabavljenih delova, gde je najskuplji motorizovani pot... Sve ostalo je mozda oko 500 dinara. Dakle,pitanje je isplativosti jer taj pot kosta izmedju 10 i 30 eur(zavisno kako se nabavi).Evo att kako je to resio jedan gosp. iz Nisa. On za PIC koji kontrolise obrtanje motora trazi 10eur, dao je i semu i pcb na sajtu. Ovo sam ja pravio i to radi lepo...Mozda neko ima jos jednostavnije resenje?Zaboravih da kazem- nasao sam po netu razne izvedbe slicnog kola koje kostaju od 35 do 55 usd. ali tu treba dodati i troskove transporta.

Kontrola ALPS-TEKST.doc

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...