Jump to content

Bull & Terrier

Član
  • Broj sadržaja

    16
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

O Bull & Terrier

  • Rođendan 12/19/1978

Informacije Profila

  • Pol:
    Muško
  • Lokacija:
    Beograd
  • Zemlja:
    Serbia

Bull & Terrier's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. Ma ja ne da nisam vican nego nemam veze sa elektronikom uopste. Ako budem uzeo amp bez daljinskog eto mene kod Vladana.
  2. Ima li to da se kupi kod nas ?EDIT : Meni je onaj drugi lepsi, al' mi treba daljinski.
  3. Ja sam mislio da je to mnogo skuplje. Pojacala koja ja gledam su masivna i robusna, tako da ce imati mesta za 6 potenciometara. :hvalamnogo:Vladane hvala ti najlepse, ako pazarim pojacalo bez daljinskog saljem ti PM.
  4. Ko ceka ... Iiii, komsija Pojacalo tek treba da kupim pa me je zanimalo mogu li da trazim neko starije a kvalitetnije pa da posle dodam daljinski.Dakle, moze li daljinski na bilo koje pojacalo i koliko bi to kostalo ?
  5. Trazio i nisam nasao nista. Ili ja ne umem da trazim ili "search" ne radi dobro. Moze neki link ?
  6. Kako li se menja ... Evo promenio ... Drugari, lepo je ovo caskanje o psima i sve ali tema je daljiski, bilo bi lepo da neko kaze nesto vezano za TEMU.
  7. Jaooo, skloni taj link da ne vidi ovaj moj. Drugari, lepo je ovo caskanje o psima i sve ... ali tema je DALJINSKI ZA VINTAGE POJACALO. Kako, sta i koliko ?
  8. Pas je cistokrvni American Pit Bull Terrier, uvezen iz Holadije. Vise lici na Sarplaninca nego na Pit-a, 60cm je visok i ima 37 kila.
  9. Nije, ali bi mogao vrlo lako da bude, slicni su. Ne znam kakve veze moj pas ima sa daljinskim.
  10. Da mi neko uradi, ja nemam pojma o elektronici.
  11. Pozdrav svima,Jel moguce napraviti daljinski upravljac za starije pojacalo koje nema mogucnost daljinskog upravljanja ? Tri funkcije, on/off i volume up/down su dovoljne i koliko bi to kostalo :wink2:Hvala.
  12. Canton Quinto 520 3 way 4 ohma.Slusa se sve, od Sinana do Bacha , po mom iskustvu ove kutije traze snaznije pojacalo a nisam primetio neke razlike izmedju brendova.Imao sam Sony TA-F 670 ES i neki Denon snagas i meni sve to isto zvuci.U principu treba mi robusno, izdrzljivo i posteno uradjeno pojacalo koje bi islo na refresh odmah.P.S. Mora da ima daljinski.
  13. Neko objasnjenje, zasto i kako ne bi bilo na odmet.
×
×
  • Kreiraj novo...