ManicP Napisano Januar 25, 2012 #1 Napisano Januar 25, 2012 Da li neko ima datasheet iz naslova teme ili gde da se nađe? Google mi nije pomogao.Hvala.
ZZZ Napisano Januar 31, 2012 #2 Napisano Januar 31, 2012 imam ja PDF iskopacu pa cu da ti posaljemili jos bolje koji te pinovi interesuju?verovatno spdif out?.Inace fenomenalan chip imam ga u griffinovom firewire interfejsua jos ga sadrzi i behringer FCAi verovatno najbolja platforma sa njim u cenovnom ranguLaCie firewire speakers....pin to pin kompatibile sa 971 verzijomcheers
ManicP Napisano Januar 31, 2012 Autor #3 Napisano Januar 31, 2012 Baš to!Gledam di je SPDIF ili I2S na čipu Fala
ZZZ Napisano Januar 31, 2012 #4 Napisano Januar 31, 2012 Baš to! Gledam di je SPDIF ili I2S na čipu Fala imas i druge izlaze na chiputo je dual core audio i mislim da podrzava i DSD (ako player to omogucava, nisam koristio, ali griffin ima u setovanju divajsa tu opciju...) first core AUDIO 1 ________________________________ 85 audio 1 sys clk nFs to dac 49 bit clock sysclk 68 word clock L/R latch 48 data 0 data 81 data 1 77 data 2 76 data 3 second core AUDIO 2 ________________________________ 21 audio 2 sys clk nFs to dac 52 bit clock sysclk 67 word clock L/R latch 54 data 0 data 55 data 1 57 data 2 58 data 3 ovo sam ja kao nesto izdvajao iz PDF-a koji mi je na drugom HD-u sad cu da prikljucim i da posaljem . Inace SPDIF izlaz je jako osetljiv, i lako moze da se spali (mada chip i dalje radi...) Pa ga obavezno treba izolovati nekim bufferom pre fizickog konektora
ZZZ Napisano Januar 31, 2012 #5 Napisano Januar 31, 2012 evo samo slika 971 za sada, pin kompatibile sa 970pusti mi neki mail na PP ili na SMSda ti posaljem PDF-ovekoje imamveci su od 200K
ZZZ Napisano Januar 31, 2012 #6 Napisano Januar 31, 2012 evo jos zanimljivih pinova 84 smoothed sys clock (n x Fs) from VCO connected 65 audio phase detector from sys clk 66 audio phase detector from VCO
ZZZ Napisano Januar 31, 2012 #7 Napisano Januar 31, 2012 mislim da ti je spdif na pinu 73 i 94 tu su pored negde odmah i gnd-digi... (ja sam koristio 73 koliko se secam?) ne pomisljaj da to svajsujes nekom sh lemilicom. kolo je jako osetlivo a pinovi veoma sitni potrbno je koristiti veoma mali vrh u principu toj super chip ali se ne koristi kako bi trebalo pogledaj samo koliko razlicitih napajanja ima posebno za sve funkcionalne module... a proizvodjaci shiknu samo 1 x... stara prica... by the way to je onaj moj interfejs FireWire-I2S sto smo slusali kod Gagija
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah