Jump to content

Nabavljivost Sony-ja KSS-152A?


Rider_on_the_storm

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 16
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Konkretno Nak CDP-2E. Ja imam info da je nabavljiv u rangu cene od cca. 30-ak eura, cak i da moze (mada nije 100 %) da se stavi KSS-210A.Kako god, ako krepa i bude tako skupa zamena - bacicu ga. Plejer kosta manje od tih 89 evra.

Šta ćeŠ. Inflacija. Ja sam ga pre 2 godine kod pomenutog Nemca platio 50e. Za isti player.Nisam naŠao player ili DAC u rangovima manjih iznosa, za do 400e da mogu da nadsviraju ovaj uređaj. Koristim ga 11 godina. Model je iz 1989. godine, i svojevremeno je bio oko 550$, Što je tada bila suma. U rangu je sa Rotel RCD-855. Jedino je pitanje da li oni koji ga poseduju imaju odgovarajuće pojačalo i zvučnike da to i čuju kako spada.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ja koristim HK kombo 725/770 i takozvane "drljave" Impulsove Visatone VIB 170 Al.Trenutno sam osudjen na blago modifikovani Technics SLPG 480A, koji svira daleko, daleko losije od mog drugog plejera koji nije u funkciji (h/k HD 710). Kontam da je ovaj Nak pristojna sprava iako ima ozloglaseni TDA 1541A, koji neki hvale, a neki kude. Nisam konzervativac, zelim da probam i taj famozni dac.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

I ja volim analogiju, samo je malo skuplja igra od digitalije, pogotovo gramofoni, ako se insistira na zvuku koji moze parirati solidnom cd plejeru. Kasete su ok, ali se sve teze nabavljaju i drze cenu, sto se ne moze reci za vecinu proizvodjaca praznih CD-R medija.

Е грамфоне и декове и даље готивим.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...