Beli_Ninja Napisano Septembar 28, 2011 Share #23 Napisano Septembar 28, 2011 Skida se Kako si izveo da skines, ili sam ja glup ili ovo nesto cudno izgleda? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 28, 2011 Share #24 Napisano Septembar 28, 2011 Moras da se registrujes i onda ulogujes...tada ce da ti se pojave linkovi... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Septembar 28, 2011 Share #25 Napisano Septembar 28, 2011 Kako si izveo da skines, ili sam ja glup ili ovo nesto cudno izgleda? Sam sebi odgovorio. Hvala ti Shonne Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
tadijasid Napisano Septembar 29, 2011 Share #26 Napisano Septembar 29, 2011 Kako si izveo da skines, ili sam ja glup ili ovo nesto cudno izgleda? http://www.downgiga.com/music/47863-pink-floyd-the-discovery-studio-album-box-set-16cd-boxset-2011-flac.html Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Дане Napisano Septembar 29, 2011 Share #27 Napisano Septembar 29, 2011 Možda je glupo otvarati topic zbog ovoga, ali izašli su remasteri Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals. razlike u kvalitetu u odnosu na original master:Animals - ogromna razlikaWywh - primetna razlikaDsotm - nema nikakve razlike U ta starija vremena je analogna produkcija bila mnogo bolja a sta kazes za ostale??? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah