Ја sam sam Napisano Oktobar 9, 2009 Autor #23 Napisano Oktobar 9, 2009 i jesi li ubudzio analogni ulaz ????Не, нови моменти су у питању, за сад је у оригиналном стању.Чекам развој догађаја, хвала што питаш.стоН_Колд
steva Napisano Oktobar 16, 2009 #24 Napisano Oktobar 16, 2009 Ajd, ako možeš, pitaj jel oće da proda tu Jabuku. Baš bih voleo da je posedujem
Ја sam sam Napisano Oktobar 16, 2009 Autor #25 Napisano Oktobar 16, 2009 Ajd, ako možeš, pitaj jel oće da proda tu Jabuku. Baš bih voleo da je posedujem Написах да је Јабука полупана!!!стоН_Колд
steva Napisano Oktobar 17, 2009 #26 Napisano Oktobar 17, 2009 "Мислим да је Рачунар преживео али монитор Не!"???
Ја sam sam Napisano Oktobar 17, 2009 Autor #27 Napisano Oktobar 17, 2009 "Мислим да је Рачунар преживео али монитор Не!"???Е мој пријатељу, не знаш ти тог Црногорца .стоН_Колд
ZZZ Napisano Decembar 12, 2009 #28 Napisano Decembar 12, 2009 Pogledao sam pdf od UAC 3552Ai mislim da nemas spdif...mozda ali samo mozda, je sakriven na nekim od NC pinova(u odnosu na D-gnd...)ako imas vremena osciloskop u sake i probaj pin po pin od ovih NCmale su chances ali ko znapogledaj kako bi trebalo da izgleda talasni oblik ttl spdif na netu ili sa nekog cd-roma?*Mozda ima na nekom drugom chipu na plocici?Da li to jedini chip na pcb-u?
Ја sam sam Napisano Decembar 12, 2009 Autor #29 Napisano Decembar 12, 2009 Хвала, али за сад остаје у фабричком стању!стоН_Колд
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah