Leonardo Napisano Oktobar 4, 2009 #1 Napisano Oktobar 4, 2009 Dobro jutro, Morgen Jutros dobijem od prijatelja svež pregled sa Rocky M. Festa 2009 Evo pogledajte šta se moglo tamo videti, i čuti, i uživajte uz jutarnju kaficu Pozdrav http://spintricity.c...public/Vol1-10#
Ја sam sam Napisano Oktobar 4, 2009 #3 Napisano Oktobar 4, 2009 Болесно Погледајте 78. страну, и Зен је тамо . стоН_Колд
Ја sam sam Napisano Oktobar 4, 2009 #5 Napisano Oktobar 4, 2009 jok - vise lici na trikeraМада имаш право .стоН_Колд
stein Napisano Oktobar 4, 2009 #6 Napisano Oktobar 4, 2009 Hvala za ovo. Za razliku od ova dva matorca, ja sam i porazgledao i malo čak i pročitao ponešto. Zanimljivo da je hotel u planinama a sobe kako mi se čini, greju klima-uređajima? Još luđe, kod nas, svi klime montiraju dovoljno visoko da otežaju čišćenje a u onom hotelu samo treba prići i očistiti... Ne znam da li su palili iste dok su slušali muziku...
Ја sam sam Napisano Oktobar 4, 2009 #7 Napisano Oktobar 4, 2009 Hvala za ovo. Za razliku od ova dva matorca, ja sam i porazgledao i malo čak i pročitao ponešto. Zanimljivo da je hotel u planinama a sobe kako mi se čini, greju klima-uređajima? Još luđe, kod nas, svi klime montiraju dovoljno visoko da otežaju čišćenje a u onom hotelu samo treba prići i očistiti... Ne znam da li su palili iste dok su slušali muziku... Што би Зен рекао уопште ме не тангирају ти Фи-Фи уређаји.А ти Г.Штајн од толико уређаја, Зв.кутија и које чега, уватио се баш за Клима уређаје . стоН_Колд
stein Napisano Oktobar 4, 2009 #8 Napisano Oktobar 4, 2009 Што би Зен рекао уопште ме не тангирају ти Фи-Фи уређаји. А ти Г.Штајн од толико уређаја, Зв.кутија и које чега, уватио се баш за Клима уређаје . стоН_Колд Valjda mi to bilo zanimljivije od ostatka opreme. Sve ostalo sam već manje-više video u takvim konstelacijama, formama, veličinama i bojama. Nasuprot tome, nisam još video da se klima uređaj montira ispod prozora... Zvučnicima su me mogli fascinirati u vreme kada se pojavio AON album sa trubicama i lavorima od B&W, pa Nautilus (onaj u obliku puževe kućice), i konačno kada sam čuo Apogee Diva... Pojačalima sam bio impresioniran kada sam video Krell-a po prvi put, Transkriptor je bio gramofon kome sam se divio... Sada, imam osećaj da ništa novo pod nebeskom kapom nema...
Ја sam sam Napisano Oktobar 4, 2009 #9 Napisano Oktobar 4, 2009 Sada, imam osećaj da ništa novo pod nebeskom kapom nema. Има, DIY!стоН_Колд
Leonardo Napisano Oktobar 8, 2009 Autor #10 Napisano Oktobar 8, 2009 Skrenuo bih pažnju, svima koji vole da pogledaju slike Hi-Fi uredjaja i ostale Audio opreme, da su stranice Spintricity - RM Fest 2009 dopunjene, novim fotosima.Za sada ima 363 strane, sa vrlo finim fotosima, i tu još nije kraj.
Ја sam sam Napisano Oktobar 8, 2009 #11 Napisano Oktobar 8, 2009 Мени се свиђа она ручица од карбона из два дела.Иначе све у свему ЕПП.стоН_Колд
Leonardo Napisano Oktobar 8, 2009 Autor #12 Napisano Oktobar 8, 2009 Slažem se sa tobom, u vezi ručice.Spremam i ja neko iznenadjenje u tom pravcu. Ako ćemo iskreno zar nije sve na Internetu neki EPP, pa i na ovom forumu ima "migajuća" reklama za hi-fi časopis na vrhu strane.Meni lično ne smeta EPP, ničiji, pošto znam šta hoću ( ili mislim da znam ) .Drugi nek se potrude i ne podlegnu slatkim rečima i lepim slikama.
Ја sam sam Napisano Oktobar 8, 2009 #14 Napisano Oktobar 8, 2009 Meni lično ne smeta EPP, ničiji, pošto znam šta hoću ( ili mislim da znam ) .Ни мени нешто посебно не смета, али досадише!Дај неки наговештај у вези ручице .Можда сам Ја у заостатку.стоН_Колд
Leonardo Napisano Oktobar 8, 2009 Autor #15 Napisano Oktobar 8, 2009 Ston_K, nemoj se ljutiti ali ne bih pre vremena i ne u ovoj temi.Mogu ti kazati samo to da će biti lepo i dobro.Siguran sam da nisi u zaostatku, obzirom na DIY staž.
Ја sam sam Napisano Oktobar 8, 2009 #16 Napisano Oktobar 8, 2009 Ston_K, nemoj se ljutiti ali ne bih pre vremena i ne u ovoj temi.Mogu ti kazati samo to da će biti lepo i dobro.Siguran sam da nisi u zaostatku, obzirom na DIY staž.Ма мислио сам само ако је твоја идеја боља, лепша, да радимо два комада!стоН_Колд
stein Napisano Oktobar 8, 2009 #17 Napisano Oktobar 8, 2009 Можда сам Ја у заостатку.стоН_КолдJesi vraga, da si zaostao, i tebe bi zgazio!
Ја sam sam Napisano Oktobar 8, 2009 #18 Napisano Oktobar 8, 2009 , ови Земунци нека тајна организација! стоН_Колд
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah