Ја sam sam Napisano Oktobar 7, 2009 Autor #24 Napisano Oktobar 7, 2009 Извињавам се, кад су очи тврдоглаве а мозак на резерви! Ово је права шема скретнице, мада са оном уопште и не би било високих. стоН_Колд
Zen Mod Napisano Oktobar 8, 2009 #25 Napisano Oktobar 8, 2009 Деда ....... ajd sad odtvrdoglavljene glave ........ izmeri PTC-ove na hladno i zapisi , i jos jedared proveri vrednosti otpora ........ bar kod visokog - one ulazne
Ја sam sam Napisano Oktobar 8, 2009 Autor #26 Napisano Oktobar 8, 2009 Кажњен сам, нема пива цео дан и да слушам Gov't Mule bar tri puta! ПТЦ у колу Бас-а је 2,66 Ома, а у колу Високог је 1,34 Ома. Осtали елементи су као на шеми и све је ОК! стоН_Колд
Zen Mod Napisano Oktobar 8, 2009 #27 Napisano Oktobar 8, 2009 deda - baci ti to kroz prozor .....cim ima p[tc i sva ostala sranja , pa makar i korisne kompenzacije - to je razglasna skretnjaca ;ne treba ti to za kucu .....nisam citao bokijev post , ali pretpostavljam da treba ici tim putem
Ја sam sam Napisano Oktobar 8, 2009 Autor #28 Napisano Oktobar 8, 2009 deda - baci ti to kroz prozor .....cim ima p[tc i sva ostala sranja , pa makar i korisne kompenzacije - to je razglasna skretnjaca ;ne treba ti to za kucu .....nisam citao bokijev post , ali pretpostavljam da treba ici tim putemМа знам да је скретница за такву употребу, и хоћу да је мало преправим.Чекам да се Боки прикачи па да видим.Вероватно има идеју.Мада и с овом скретницом има одличан звук, ипак су ово ПРО звучници.стоН_Колд
BokiTokiVoki Napisano Oktobar 8, 2009 #29 Napisano Oktobar 8, 2009 Evo je, 6/12 dB, za početak, pa kako bude. Valjda neće zub da zaboli, ako je premala atenuacija tih 106 dB.
Ја sam sam Napisano Oktobar 8, 2009 Autor #30 Napisano Oktobar 8, 2009 Ок хвала!Питање: зашто је поларитет високотонца окренут? Употребљавам хорну, у стварности високотонски драјвер ће бити скоро ван кутије. стоН_Колд
BokiTokiVoki Napisano Oktobar 8, 2009 #31 Napisano Oktobar 8, 2009 Питање: зашто је поларитет високотонца окренут? Употребљавам хорну, у стварности високотонски драјвер ће бити скоро ван кутије. стоН_КолдPo navici. Da li je visoki spojen u fazi ili kontrafazi zavisi od rastojanja centara jedinica, kao i rezne frekvencije.Može biti da bude bolje kada je spojeno u fazi. Probaj i jedno i drugo. Najbolje je kada bi se merilo, ali pretpostavljam da to neće biti slučaj.
Ја sam sam Napisano Oktobar 8, 2009 Autor #32 Napisano Oktobar 8, 2009 Po navici. Da li je visoki spojen u fazi ili kontrafazi zavisi od rastojanja centara jedinica, kao i rezne frekvencije.Može biti da bude bolje kada je spojeno u fazi. Probaj i jedno i drugo. Najbolje je kada bi se merilo, ali pretpostavljam da to neće biti slučaj.Због тога сам и питао.Тренутно могу да измерим само тежину .Наравно шалим се!стоН_Колд
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah