Jump to content

K glavu za VCR


steva

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 29
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

To je 0417, ne verujem da odgovara, a ovaj fs200 je svhs vcr. jedino da promenim glave na samom bubnju, ako može. Jel neko to radio?

Покушавао сам да средим ал' давно два ЈВЦ С ВХС, исто проблем са главама. Стављене буквално нове новцате и никада после тога није добро радио.Наравно сва подешавања испоштована по сервисном упутству.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ma ovaj sam kupio za 1500din, sredio napajanje i mališa je proradio. Međutim posle 5-6 minuta rada, počne da se čuje glava kad se okreće. Skinuo sam ona tri šrafića i zeger koji je drže, izvukao, podmazao osovinu mašću i nema slike!!! Popi**eo sam! HIFI ton je perfektan, al sike ni za lek, samo šuštanje :(. Jedino ako nisam slomio glave kad sam skidao bubanj, ali do sad mi se to nikad nije desilo, promenio sam ih bar 50kom.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ma zevao sam pod dve od jednom i deluju mi ok. Suviše je to sitno, a nemam mikroskop. Nedavno sam promenio glave na jednom Panasonic 1000, posao od sat vremena i sve je proradilo. Baš mi je krivo za ovaj fs200, kao nov je!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Evo ja prodajem gomilu stvari za videorekordere(http: // www.kupujemprodajem.com/ Video-delovi-glave-mehan-delovi-gume--787695-oglas.htm) posto to vise nije u "modi" ali nazalost nemam takvu glavu,jedino imam jedan neispravan panasonic nvhs1000 (to je onaj najjaci najbolji model sto je panasonic napravio),glava je ispravna...elektronika ne valja,ja ga drzim za rezervne delove jer imam jos jedan ispravan...sutra cu da proverim da li moze ta glava u fs200...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ja imam Panasonic NV-333 video, ne znam šta ima unutra, mada mislim da je ovaj moj stariji tip. Mislim da mi je glava ispravna, ali su neispravne neke druge gluposti

Coveku treba SVHS glava sa 4 video glave 2 HiFi i ne znam da li ima flying erase head...to je vec 7 glava .....tako da nv333 ima samo obicnu glavu i cak nije ni stereo...po mojim secnjima :Viannen_loungelizard:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...