Jump to content

Fisher CA 120 pomoć


sastank

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 45
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Ma meni treba za rasturanje.Trafo za lm3886 koji je gotov samo čeka struju.Pa hladnjak,VU-metri retro stil a i za ostalo upotrebiće se.Neznam kako da ubacim slike veće su od 200 kb,slike unutrašnjosti.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Skini IrfanView, besplatan, mali (oko 1.4Mb) i instaliraj, potom uradi resize/resample, ostavi istu rezoluciju, pojačaj kompresiju na oko 55-65% i dobićeš slike dovoljno jasne za pregled a dovoljno male za upload.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Hvala unapred na ponudi.To stoji.Nego da te pitam da ti pošaljem jeda sonijev cd .Sećaš se kad sam pogrešio laser pa se ispostavilo da je KSS 240A.Rekao si mi cenu 0d 1500 d.On je mali iz MHC serije.Da ja sve regulišem odavde a tebi dođe kući i ti to meni vratiš poštom a ja ovde sve platim ili kako ti već hoćeš.Molio bih te za tvoj odgovor.Unapred zahvalan Saša.A za Revoksa samo da odnesem iskreno 20 ojra i odma je mij.Ljud neznaju šta imaju mada mora da se oko njega malo poradi.Samo da dođem do viška 20 evra i odma ga uzimam a za sada je u trezoru.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Pitanje koji trafo da iskoristim za moj GC LM3886 od ovih tri pojačala.Izbor sam suzio na njih? Fišer,Soni ili Tehniks.Moliću za odgovor. Modeli su Fišer CA 120,Soni TA AX 310 i Tehniks SU 500.Unapred hvala.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...