Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 37
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Koliko ima žice na tom koturu? I mnogo važnije, kako ste motali? Imate li prazne plastične koturčiće za kalemove ili mašinu za motanje?

Napisano

sve preko dva E po kili da trazis je cisti bezobrazluk , s obzirom da ti je prvi post na forumu :buehehe:

E ovako...da ne bi ja sad nesto puno mudrovao ja sam sve fino uslikao...slika sa vagom nije 100% nacentrirana, ima malo manje od 15kg, neka bude 14,5 kg.

Naravno tu je i plasticni kotur a posto mi je ovo drugi post verovatno cenite da ima oko 17kg plastike :crying:

Kupljeno je novo i masinski je motano sto mozete videti na slikama...

Na zadnjoj slici ima i nalepnica ali je malo ostecena...

Na Kupindu covek trazi 3 crvene za 2 kg...

http://www.kupindo.c...-lak-zica-0-7mm

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Napisano

Kilogram nove bakarne lak žice u radnji je 9-10 evra (bez obzira na debljinu) pa neka ti to bude vodilja.

Napisano

kupindo ili KP sigurno nisu merilo realne cene. ovaj na kupindu je malko preterao za 1 noname kotur i nikakav opis.

Slazem se u potpunosti...zato i nisam to uzeo kao ozbiljan reper...sada mi je lakse uz vasu pomoc...mislim da je nekih 120 evropljana OK za ovo moje...cisto sam hteo da pitam ljude koji su u tome da ne lutam i ne gadjam...naravno da bi najvise voleo da je 1500 din kg al nemere... :angry27:
Napisano

Цена бакарне жице кад се узима котур од 20кг је око 6 е по 1 кг.Цена рабљење бакарне жице кад вам је откупљују је 2 е по 1кг.

Kilogram nove bakarne lak žice u radnji je 9-10 evra (bez obzira na debljinu) pa neka ti to bude vodilja.

Зву, која је то радња и где?(ако си мислио на Гочку,неће да раде са физичким лицима,само са фирмама)
Napisano

Зву, која је то радња и где?(ако си мислио на Гочку,неће да раде са физичким лицима,само са фирмама)

Da, mislio sam na tu radnju. Ako ti treba, to nije problem. Imam drugara koji ima firmu i može to da mi kupi.
Napisano

Aktiv2000 prodaje i na malo, odmotavaju na gram :D Mislim da je cena bila 1400 din/kg, ne znam da li se nesto menjalo od proslog leta jer je evro dosta skočio.Sada kada si dobio odgovore, mogao si i da mi odgovoriš i na ono pitanje, kako ste motali kalemove, imate li mala prazna tela ili motalicu?

Napisano

Aktiv2000 prodaje i na malo, odmotavaju na gram :D Mislim da je cena bila 1400 din/kg, ne znam da li se nesto menjalo od proslog leta jer je evro dosta skočio.Sada kada si dobio odgovore, mogao si i da mi odgovoriš i na ono pitanje, kako ste motali kalemove, imate li mala prazna tela ili motalicu?

Dok se jos radilo drugi su motali, znam da je cale imao 2 lika koji su bili zaduzeni za to...iscimacu ga da ga pitam sta i kako...Kod mene se nista nije menjalo zbog evra...i dalje je 1400/kg :L3000:Zezam se...hocu to da prodam i najradje bi dao sve od jednom da se ne smaram sa odmotavanjem i tim stvarima...ako ima zainteresovanih javite se... :good2:
Napisano

jel vi to pletete sajlu za šlepanje T - 72 sa žicom od 2 mm ili je nešto drugo u pitanju

PRODATO!!! Izgleda da sam ponudio bas dobru cenu... ;)
Napisano

PRODATO!!! Izgleda da sam ponudio bas dobru cenu... ;)

Pa nego šta si nego ponudio dobru cenu .......ja sam kotur sa tom žicom platio oko 5 evra

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...