Jump to content

Skretnice za Canton Carat 920DC


Ја sam sam

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 21
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Ljudi, verujem da ste veci strucnjaci od mene po pitanju audio tehnike, ali ovog puta sam u pravu. Skretnice jesu iz Canton Carat 920DC, vadjene su jer su nepazljivim transportom pocepali membranu, pa sam ja brze bolje pokupio skretnice.

Ono sto je sigurno je da su dvosistemske (cak i pise gde je ulaz, gde za visoke gde za niske) i da su 18db (trostepena - 2 zavojnice na red za niske i 1 paralelno na visoke, kao na slici).

Ne mogu da garantujem 100% da je plavi kondenzator originalan, osim sto sam pogledao lem i deluje fabricki, a i sto bi to neko menjao osim ako se ne ubacuje u druge neoriginalne kutije?

I ovo nije princip ko da manje :)

Postavljena slika

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ništa se ne sekiraj. Verujem da je kondenzator original jer je možda za tu seriju u tom trenutku fabrika kupila plavi kondenzator, a ne crveni, žuti ili koje već boje. Dynaudio, pa pravi skretnice od različitih komponenata svakih 6 meseci za istu seriju zvučnika. Jesu 18dB/o, dvosistemske skretnice :ok:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

kako sad 12/18 ?

Eh, kako :) Ja sam isto hteo da odreagujem ali sam znao da će neko kad tad, pa ćemo sada videti da li je brzao ili stvarno tako misli.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Obzirom da takodje imam par takvih skretnica napisao sam da su 2 sistemske , ali canton obicno taj elkoglatt ubacuje svoj od 10mf, ovaj je bennic rekao bih pa sam zbog toga mislio da je zamenjen.Ako treba , a verujem da treba izvinjenje i od mene. :)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Evo, ja se u ime svih grešnih i pogrešnih, javno izvinjavam za zločine počinjene u naše ime, a mimo naše volje. ... oću bit' dobar kandidat za precednika? :crazy:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...