Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 21
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

skretnisu su dobre, nema sta.jesu trosistemske.ali nisu 18dB po oktavi, nego 12/6/12dB. :cheers:

Skretnice su dvosistemske iz kutije 70/90W Canton Carat 920dc 4-8omaI onaj plavi elko nije original
Napisano

skretnisu su dobre, nema sta.jesu trosistemske.ali nisu 18dB po oktavi, nego 12/6/12dB. :cheers:

Skretnice su dvosistemske iz kutije 70/90W Canton Carat 920dc 4-8oma

Хвала колеге!'иљаду ипо!
Napisano

Ljudi, verujem da ste veci strucnjaci od mene po pitanju audio tehnike, ali ovog puta sam u pravu. Skretnice jesu iz Canton Carat 920DC, vadjene su jer su nepazljivim transportom pocepali membranu, pa sam ja brze bolje pokupio skretnice.

Ono sto je sigurno je da su dvosistemske (cak i pise gde je ulaz, gde za visoke gde za niske) i da su 18db (trostepena - 2 zavojnice na red za niske i 1 paralelno na visoke, kao na slici).

Ne mogu da garantujem 100% da je plavi kondenzator originalan, osim sto sam pogledao lem i deluje fabricki, a i sto bi to neko menjao osim ako se ne ubacuje u druge neoriginalne kutije?

I ovo nije princip ko da manje :)

Postavljena slika

Napisano

Ništa se ne sekiraj. Verujem da je kondenzator original jer je možda za tu seriju u tom trenutku fabrika kupila plavi kondenzator, a ne crveni, žuti ili koje već boje. Dynaudio, pa pravi skretnice od različitih komponenata svakih 6 meseci za istu seriju zvučnika. Jesu 18dB/o, dvosistemske skretnice :ok:

Napisano

kako sad 12/18 ?

Eh, kako :) Ja sam isto hteo da odreagujem ali sam znao da će neko kad tad, pa ćemo sada videti da li je brzao ili stvarno tako misli.
Napisano

OK, uleteh u nezgodnom trenutku, ostadoh sam na vetru koji me šiba :buehehe: ---- brišite i ovaj post. :Viannen_loungelizard:

:buehehe:

Sve je pod kontrolom :good2:

Napisano

Saxeeeee! :readingpapers: 'ajd razjašnjavaj situvaciju, pa da se razilazimo :msn-rofl:

:buehehe:
Napisano

Obzirom da takodje imam par takvih skretnica napisao sam da su 2 sistemske , ali canton obicno taj elkoglatt ubacuje svoj od 10mf, ovaj je bennic rekao bih pa sam zbog toga mislio da je zamenjen.Ako treba , a verujem da treba izvinjenje i od mene. :)

Napisano

Ma to se Gagica malo šalila :buehehe:

Napisano

Evo, ja se u ime svih grešnih i pogrešnih, javno izvinjavam za zločine počinjene u naše ime, a mimo naše volje. ... oću bit' dobar kandidat za precednika? :crazy:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...