Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Pojacala, zvucnici, cd plejeri kao i sva druga audiotehnika i prateca oprema na 15. Audioberzi - 22.05.2011. u T. C. Staklenac od 12-17h-Trg Republike bb - Beograd.Dobrodosli.

post-107-0-96087200-1304862409_thumb.jpg

• Odgovora 16
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Pojacala, zvucnici, cd plejeri kao i sva druga audiotehnika i prateca oprema na 15. Audioberzi - 22.05.2011. u T. C. Staklenac od 12-17h-Trg Republike bb - Beograd.Dobrodosli.

Радо, ал је тада трка у Шпанији!
Napisano

:good2: Baš danas sam pričao sa Igorom ( tt recycled ) u vezi berze, možda nabavim tamo par sitnica od Tome.
  • 2 nedelje kasnije...
Napisano

Evo, Gagica će da bude hostesa :buehehe:

Napisano

Bejasmo Sipi, DjNik, Nikola Vukušić, Dunavko, Shavija, Gagica, SirJohn i ja na audioberzi. Nismo nikog više od poznanika sreli ali ova osmorka je spojila dva stola i proglasila sednicu DIY-era otvorenom :matrix002: . Bili su Šolaja i još nekoliko posredno poznatih nam ljudi na Audioberzi. Pili smo ko pivce ko rakijicu i lepo divanili. Baš nam je lepo bilo :sporty095_2: Samo što se raziđosmo. Čekam Shaviju sa sličkama :)Bilo je priče o muzici, ampovima, SuSy, ekonovejvovima, TL-ovima, OB-ima, lampicama, FET-ovima... Ma o svemu :clapping:

Napisano

ako ista vredi, to su ljudi... i to ne bilo kak`i :)

Hvala, hvala :Viannen_loungelizard::buehehe:
Napisano

E sad mi bas zao sto sam otisao prvi, nadm se da ste se bar fino zapili i da Gagica nije overio od silnog kofeina... :PDuboko sam pogodjen organizatorovom odlukom da Dunavku ne refundira kartu po izlasku sa berze :serbvidkakisicl0: Drugari drago mi je sto smo se evo po prvi put upoznali neki od nas uzivo ,konacno sam spojio lica sa tekstovima koje citam ovde i potvrdio da je na ovom forumu vecina normalnih ljudi koji ustvari umeju da se shale , piju, pricaju i pomognu jedno drugom, za razliku od dokonih komercijalno-zaludjenih ljudi sa phi-phi foruma... Bilo cool, a slike mozda okacim kad nadjem punjac, :policajac4:

Napisano

E sad mi bas zao sto sam otisao prvi, nadm se da ste se bar fino zapili i da Gagica nije overio od silnog kofeina... :P.....................

Nismo mnogo. Gagica je overio od nikotina. Zadržava mu se nikotin na obrvama :127fs698873: , a obrve mu upadale u usta jer je puno pričao :siroma: pa je dobio nikotinski šok i počeo da se :crkavanje::buehehe:
Napisano

Aaaaa.... znači TO je Gagi mislio kad je rekao da je audioberza bila Pušikana...

:rofl:

Napisano

Jes,nisu teli da vrate pare za kartu od 120dinara,A razlog vracanje je isti kao i prosle godine-nista novo nisam ni video na tezgama.A sto se tice slobodnog dela programa bio sam hendikepiran-nisam imao pare da platim bar turu pica pa sam se svercovao kao i u autobusu,tamo i nazad.A u citavoj ovoj papazjaniji iskristalisala se spoznaja o neophodnosti nekog zajednickog prostora gde bi moglo da se kupuje-prodaje i isprobavaju audio uredjaji pa bar dva puta mesecno.Tu je g.Vukusic nesto napomenuo o nekoj varijanti ali nisam bas najbolje razumeo.A trebalo bi tako nesto da se uradi,fali svima.....

Napisano

Koliko sam ja skapirao gosn Nikolu, on je govorio o organizaciji nekog festivala tipa, Burning amp ili Triode festival u HR. Šta god da bude, ja sam za :)Imamo mi dosta inženjera koji bi mogli i da održe koje predavanje na temu pojačala, zvučnika, izvora itd. :)

Napisano

Kod mene je all-year-around burning amp festival... Šta god napravim, zapali se... :sarcastic_hand:

Napisano

gnjide jedne, harate mi iza ledja! ja se samo smeskao, a oni se kreveljili i dobacivali kelneru :sarcastic_hand:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...