Walter Napisano Maj 7, 2011 #1 Napisano Maj 7, 2011 Da li neko zna o kakvoj je spravi reč? Pretpostavljam da je u pitanju gitarski pojačavač . Pošto je nekorišćen i zavrtnji su još zaliveni zaštitnim pečatom, nisam hteo da ga otvaram. Samo sam jednu lampu uspeo da identifikujem EL84 (Osram). Pored toga vide se: trafo(i), poveći kondenzator i još par lampi. Na njemu nema nikakvih oznaka, ali mi liči na fabrički izrađen uređaj. Evo kako izgleda...
Zen Mod Napisano Maj 7, 2011 #2 Napisano Maj 7, 2011 pa otvori gaizgleda prelepo ........... i sigurno zasluzuje prvo pregled bez ukljucenja , reformiranje elektrolita ( koje ce ti pokazati i da li su isti ispravni ) , proveru veznih kondova ( da sprecis vatromet tj. crkavanje cevi )
Dmeister Napisano Maj 7, 2011 #3 Napisano Maj 7, 2011 Cudni neki ulazi, majku mu Kao sto kolega rece, otvori ga, da vidimo jel' valja
Ја sam sam Napisano Maj 7, 2011 #4 Napisano Maj 7, 2011 Da li neko zna o kakvoj je spravi reč? Pretpostavljam da je u pitanju gitarski pojačavač .Ако не смеш да га отвориш, донеси Ја смем а успут би га и сликали!
Ikaro Napisano Maj 8, 2011 #6 Napisano Maj 8, 2011 Ако не смеш да га отвориш, донеси Ја смем а успут би га и сликали!Počinješ da me zabrinjavaš! Hoćeš da slikaš lampe, neki dan zamolo da kupiš horne...
Ја sam sam Napisano Maj 8, 2011 #7 Napisano Maj 8, 2011 Počinješ da me zabrinjavaš! Hoćeš da slikaš lampe, neki dan zamolo da kupiš horne... Винтаге мај френд, винтаге!
Walter Napisano Maj 9, 2011 Autor #8 Napisano Maj 9, 2011 pa otvori gaizgleda prelepo ........... i sigurno zasluzuje prvo pregled bez ukljucenja , reformiranje elektrolita ( koje ce ti pokazati i da li su isti ispravni ) , proveru veznih kondova ( da sprecis vatromet tj. crkavanje cevi ) Ако не смеш да га отвориш, донеси Ја смем а успут би га и сликали!Ma smem ja da ga otvorim i sam, ali mi nešto žao da ga skrnavim, ionako bi mogao samo da belo gledam. Ne mogu ni da ga isprobam, nemam gitaru. Postoji i problem nestandardnih (za ovo vreme) ulaza.Videću da ga odnesem negde na pregled.
guja011 Napisano Maj 9, 2011 #9 Napisano Maj 9, 2011 Ma smem ja da ga otvorim i sam, ali mi nešto žao da ga skrnavim, ionako bi mogao samo da belo gledam. slobodno otvaraj, neko je i pre tebe otvarao, mrežni kabl nije iz vremena ovog pojačala.
чика-Брка Napisano Maj 9, 2011 #10 Napisano Maj 9, 2011 donesi ako hoces pojacalce kod mene na pregled.ja sam ti najblizi.pojacalce ti je inace k'o lutka.
Ја sam sam Napisano Maj 9, 2011 #11 Napisano Maj 9, 2011 donesi ako hoces pojacalce kod mene na pregled.ja sam ti najblizi. Их, ја сам се први јавио а имам и бољи апарат за сликање
чика-Брка Napisano Maj 9, 2011 #12 Napisano Maj 9, 2011 a da dodjemo zajedno ?ja bih da vidim onaj tvoj amp sa svirajkama od 2X 50W.bese aktuelno - ili ne bese ?
Ја sam sam Napisano Maj 9, 2011 #13 Napisano Maj 9, 2011 a da dodjemo zajedno ?ja bih da vidim onaj tvoj amp sa svirajkama od 2X 50W.bese aktuelno - ili ne bese ? Ма може , актуелно него шта!
Walter Napisano Maj 9, 2011 Autor #14 Napisano Maj 9, 2011 a da dodjemo zajedno ?ja bih da vidim onaj tvoj amp sa svirajkama od 2X 50W.bese aktuelno - ili ne bese ? Ma dođite slobodno. Samo nisam više na Padini, odselio sam na Novi Beograd!
Ја sam sam Napisano Maj 9, 2011 #15 Napisano Maj 9, 2011 Samo nisam više na Padini, odselio sam na Novi Beograd!Побегуљо
чика-Брка Napisano Maj 10, 2011 #16 Napisano Maj 10, 2011 i sta bi, kolega ? da dodjem da osposobim pojacalce ili ne ?imam vremena, a i obozavam vintage cevne uredjaje.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah