Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Da li neko zna o kakvoj je spravi reč? Pretpostavljam da je u pitanju gitarski pojačavač :crazyrocker: .

Pošto je nekorišćen i zavrtnji su još zaliveni zaštitnim pečatom, nisam hteo da ga otvaram.

Samo sam jednu lampu uspeo da identifikujem EL84 (Osram). Pored toga vide se: trafo(i), poveći kondenzator i još par lampi.

Na njemu nema nikakvih oznaka, ali mi liči na fabrički izrađen uređaj.

Evo kako izgleda...

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

• Odgovora 15
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

pa otvori gaizgleda prelepo ........... i sigurno zasluzuje prvo pregled bez ukljucenja , reformiranje elektrolita ( koje ce ti pokazati i da li su isti ispravni ) , proveru veznih kondova ( da sprecis vatromet tj. crkavanje cevi )

Napisano

Da li neko zna o kakvoj je spravi reč? Pretpostavljam da je u pitanju gitarski pojačavač :crazyrocker: .

Ако не смеш да га отвориш, донеси Ја смем а успут би га и сликали!
Napisano

Počinješ da me zabrinjavaš! :icon9: Hoćeš da slikaš lampe, neki dan zamolo da kupiš horne... :dubbio::unknw::friends:
Napisano

pa otvori gaizgleda prelepo ........... i sigurno zasluzuje prvo pregled bez ukljucenja , reformiranje elektrolita ( koje ce ti pokazati i da li su isti ispravni ) , proveru veznih kondova ( da sprecis vatromet tj. crkavanje cevi )

Ma smem ja da ga otvorim i sam, ali mi nešto žao da ga skrnavim, ionako bi mogao samo da belo gledam. Ne mogu ni da ga isprobam, nemam gitaru. Postoji i problem nestandardnih (za ovo vreme) ulaza.Videću da ga odnesem negde na pregled.
Napisano

Ma smem ja da ga otvorim i sam, ali mi nešto žao da ga skrnavim, ionako bi mogao samo da belo gledam.

slobodno otvaraj, neko je i pre tebe otvarao, mrežni kabl nije iz vremena ovog pojačala.
Napisano

a da dodjemo zajedno ?ja bih da vidim onaj tvoj amp sa svirajkama od 2X 50W.bese aktuelno - ili ne bese ? :cheers:

Ma dođite slobodno. Samo nisam više na Padini, odselio sam na Novi Beograd!

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...