Jump to content

Aktivno ludilo...


stein

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 467
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

A ZZZ je jedan od retkih koji je ovaj put ipak ulozio dodatan napor da proveri podatke, uoci i ispravi gresku.Hvala Zoki, takvi postupci dizu kvalitet zajednice. Naravno, previse bi bilo traziti da prvo proverimo nesto pa tek onda pisemo... :buehehe:

Pa jeste SipiOvo je forum a mislim da je to preduslovda bi covek uopšte i učestvovao na forumu?.Čitao sam dosta puta stvari sa linkwitzovog sajta,ali sa fokusom na druge teme shelf low pass, notcha ja sam radio butterwort slope za 4 ordertako da sam jednostavno prevideotu informaciju da su samo kod LR 4ord isti Q za 1 i 2 stapen....Ali evo ispravio sam grešku i vratio se sa golog otoka :guitarplayer::buehehe:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

crkava. j'beš sipija dok se on pojavi, poplaveo bi.

Pa kako da čovek ne poplavi od vas dvojice "svudasetrpamsamodameima" .... :msn-rofl:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Evo dok se nesrecnik nije ugushio:post-20-0-61457700-1311680641_thumb.gifRC filter na izlazu ce uspesno da se izbori sa VF djubretom koje LM317 obicno proizvodi. Najcesce tu povoljnost ne mozemo da koristimo jer bi izlazni napon "shetao" - ovde mozemo jer je potrosac niz SE buffera u A klasi i potrosnja je konstantna pa ni Vout nece da "vrlja". Nacrtan je samo +U deo a za LM337 je sve isto samo su polariteti svih dioda i elektrolita obrnuti.Dobro bi bilo napraviti posebna napajanja za svaki kanal (ne samo zbog opterecenja LM3x7 vec zbog nesto malo vece Zout izvora napajanja koja nije bitna sa stanovista potrosaca vec radi sprecavanja sprezanja kanala kroz PSU).

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Lepo, ovo zahteva samo minimalnu doradu mog napajanja, skockaćemo! :respect: Thx, Sipi!BTW, sa 20tak volti na ulazu i skoro 600 mA potrošnje, 317/337 se dosta greju, stein planiraj hladnjake!

Greje se taj, siroma, i na 300mA... Hladnjaka bar imamo... :)
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...