crni. Napisano April 26, 2012 Autor #23 Napisano April 26, 2012 panasonic hdc-sd80 stigao u srbiju i dobijam ga u nedeljukamkorder, transcend sdhc 32gb class10 kartica i 1.5m hdmi kabl za 255$ ili 190e sto je neverovatno povoljno jer bi to kod nas kostalo min.450esa ovakvom cenom imam dosta prostora za nadogradnju u vidu jos memorije, jos baterije, torba i sl.za par dana javljam utiske
crni. Napisano April 29, 2012 Autor #24 Napisano April 29, 2012 dakle ovakokamera - 189.99$umesto transcend kartice dosla patriot lx series 32gb sdhc kartica-25.99$ http://www.ccereviews.com/reviews/patriot-memory-lx-series-32gb-sdhc-memory-card/belkin hdmi kabl - 24.99$ http://www.belkin.com/au/IWCatProductPage.process?Product_Id=630943ostaje mi da kupim rezervnu bateriju i torbusto se kamere tice, full hd 1080p fenomenalan na dnevnom svetlu, u dnevnoj sobi pomalo razocaravajuc, a u mraku na ulicnom osvetljenju loseovo sve bez ikakvih podesavanja jer tek treba da proucim razne opcije snimanja pa ocekujem bolje rezultate.zum u kombinaciji sa stabilizatorom slike radi perfektno. cak i na najjacem zumu neprimetno podrhtavanje slike, a detalji kristalno jasni.displej na kameri je osetljiv na dodir, odlicno radi i lak za snalazenje po menijuslika sa kamere na tv-u preko hdmi kabla mnogo bolja nego na kompu (sa kartice iskopirani fajlovi i pustani preko wmp-a)posto mi ni komp ni tv ne podrzavaju full hd nego samo hd prebacicu snimanje na 720p sa 30fps i to cu tek probati ali bi trebalo biti dovoljno sa aspekta kvaliteta a dobicu dosta vise snimljenog materijala na kartici od 32gbtoliko za sada, ako bude neko zanimljivo zapazanje, javicu se opet
crni. Napisano Maj 27, 2012 Autor #25 Napisano Maj 27, 2012 da li neko ima da preporuci neki softver za video editing?
dusan Napisano Jun 29, 2012 #26 Napisano Jun 29, 2012 da li neko ima da preporuci neki softver za video editing?za početnike pinnacle studio biče dovoljan
crni. Napisano Jul 2, 2012 Autor #27 Napisano Jul 2, 2012 za početnike pinnacle studio biče dovoljanja nasao avs video editor i svidja mi se, ali probacu i taj tvoj
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah