BokiTokiVoki Napisano Septembar 24, 2010 #1 Napisano Septembar 24, 2010 Gde nabaviti dobre stolarske stege? Koje su cene nekih malo boljih. Ništa extra, ali i da nisu kanta.
Ја sam sam Napisano Septembar 24, 2010 #2 Napisano Septembar 24, 2010 Gde nabaviti dobre stolarske stege? Koje su cene nekih malo boljih. Ništa extra, ali i da nisu kanta.Имам једну ковану, старију и од тебе и мене заједно, ал' само једну!Ако ти је хитно, имаш је ( није на продају )!
guja011 Napisano Septembar 24, 2010 #3 Napisano Septembar 24, 2010 Gde nabaviti dobre stolarske stege? Koje su cene nekih malo boljih. Ništa extra, ali i da nisu kanta.kupiš kante pa na štangli izbušiš rupe na 5cm razmaka. ako proklizava (kanta oće) staviš bilošta u rupu pa neće
BokiTokiVoki Napisano Septembar 24, 2010 Autor #4 Napisano Septembar 24, 2010 Имам једну ковану, старију и од тебе и мене заједно, ал' само једну!Ако ти је хитно, имаш је ( није на продају )!Ja hteo nekoliko da nakupujem, za u buduće, da se nađe, i za višekratnu upotrebu. Life time veza za stolariju.
BokiTokiVoki Napisano Septembar 24, 2010 Autor #5 Napisano Septembar 24, 2010 kupiš kante pa na štangli izbušiš rupe na 5cm razmaka. ako proklizava (kanta oće) staviš bilošta u rupu pa nećeIpak ne bih, jer bi trebalo da služi i to dobro kod većeg broja stolarskih napadaja i u dužem periodu. Tako kao što napisah stoNu.
gaggia Napisano Septembar 25, 2010 #7 Napisano Septembar 25, 2010 Pogledaj ovde .чек малко, данас да сретнем комшу столара, да га питнем
Sync Napisano Septembar 25, 2010 #8 Napisano Septembar 25, 2010 Woby ima podosta sorti...od jeftinih do 'profi'
gaggia Napisano Septembar 25, 2010 #9 Napisano Septembar 25, 2010 Пит`о комшу. И он је дао глас за woby h. Гледај само да одабереш квалитетније, јер је широк избор. Цена бољих је око 1000дин.
Ја sam sam Napisano Septembar 25, 2010 #10 Napisano Septembar 25, 2010 Ja hteo nekoliko da nakupujem, za u buduće, da se nađe.Заборавих да ти напишем ал' за данас си закаснио, па Бубањ поток .Од њега се полази, а за радње увек има времена!
BokiTokiVoki Napisano Septembar 25, 2010 Autor #11 Napisano Septembar 25, 2010 Pogledaj ovde .Zafaljujem.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah