Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

vec ja vidim kakav ces ti imzenjer biti ;morace da ti klestima reci cupaju ...... :confused1:ovako mogu samo da pretpostavim da tonski kablovi jos i nisu prikaceni .....

• Odgovora 53
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Visoki su barsunasti, bas ide duboko...mhhhmmmm....sneg pada napolju, ja bi nesto je.. :confused1: Tonski kablevi...utp licne, tri upletene (dve mase, jedan zivi) 41pF po duznom metru, neutrik rca...drugi su fabricki uvijene dve, 30pF/m, neutrik rca ka babelu, na ldr plocici lemljeni direkt. Vec sam slusao bassivusov ldr pa znam sta je bilo za ocekivati...isto i kod mene...svi detalji prisutni na utisanom...uz babela i ove kutijetine odlicno...naravno preko grunde cd9000 pimp rajdovanog. Jednom recju...neutralno.

Napisano

Visoki su barsunasti, bas ide duboko...mhhhmmmm....sneg pada napolju, ja bi nesto je.. :confused1: Tonski kablevi...utp licne, tri upletene (dve mase, jedan zivi) 41pF po duznom metru, neutrik rca...drugi su fabricki uvijene dve, 30pF/m, neutrik rca ka babelu, na ldr plocici lemljeni direkt. Vec sam slusao bassivusov ldr pa znam sta je bilo za ocekivati...isto i kod mene...svi detalji prisutni na utisanom...uz babela i ove kutijetine odlicno...naravno preko grunde cd9000 pimp rajdovanog. Jednom recju...neutralno.

:blackeye: dobro je - nismo valjda fifisti , pa nisam ni ocekivao stereophile vokabular ...... :angel0:bitno mi je bilo cuti samo da si ti zadovoljan rezultatom u odnosu na ulozen trud/zadovoljstvo u izradi .
Napisano

Pcb je polemljen stojao skoro od proleca...od kad sam poceo da se zezam sa econowave. Letos izvucene stranice za kutiju od hrastovine i postavljeni konektori na zadnju str. Jesenas mi Bregar istrugao knobove za pot i power btn. Polemljen na raster pcb buffer za analogne vu, al nesto zeza il su instrumenti strasno osetljivi. Pa se ceka sad samo prednja maska za analogne vu i da udesim buffer nekako. Dan igranja i gotova prica..Namenski sam ga radio zbog xlr varijante...wolfson eval ce uskoro dobiti napajanje i trafoe sto sam harvestvovao (Sale kako da uferceram trafoe sto su 200/200ohm? :confused1: )...pa ce ici xlr veza do babela....te ce se cuti/videti sta raditi sa dva opto sto strce omski.

Napisano

.......Namenski sam ga radio zbog xlr varijante...wolfson eval ce uskoro dobiti napajanje i trafoe sto sam harvestvovao (Sale kako da uferceram trafoe sto su 200/200ohm? :confused1: )...pa ce ici xlr veza do babela....te ce se cuti/videti sta raditi sa dva opto sto strce omski.

trafoi - treba da vidim k-ke tog DAC-a ........ ako sam i gledao - zaboravilo se ;ima resenje (akoje naponski?) uspesno primenjeno na DCX2496 i Sowtere kod AR2za ldr ti rekoh - ako imas CRO , a imas - procedura je igrarija
Napisano

trafoi - treba da vidim k-ke tog DAC-a ........ ako sam i gledao - zaboravilo se ;ima resenje (akoje naponski?) uspesno primenjeno na DCX2496 i Sowtere kod AR2za ldr ti rekoh - ako imas CRO , a imas - procedura je igrarija

Naponski je...vec eval board ima dupli stage izlazni...prvi sa xlr i drugi sa rca konektorima.Spomenuo si mi vec igranje kod AR2 oko beringera. Mene zanima sta je drugacije kad su trafoi 200/200 a ne standardni 600/600 oma? :confused1:
Napisano

Naponski je...vec eval board ima dupli stage izlazni...prvi sa xlr i drugi sa rca konektorima.Spomenuo si mi vec igranje kod AR2 oko beringera. Mene zanima sta je drugacije kad su trafoi 200/200 a ne standardni 600/600 oma? :confused1:

izlazna impedansa WM ?200 vs. 600 - impedansa , nista manje i nista vise ...... ako su oba dobra - dobro terminisani oba daju dobar bandwidth ;200 j elakse napraviti - treba manja induktivnost , manje su rasipne induktivnosti i parazitne kapacitivnosti
Napisano

Mislim da je 2kOhma..

otvori thread , daj malo fotki pa da odradimo pokaznu vezbu .ionako svako malo neko pita kako da strpa trafoe na izlaz necega ..... a to ne ide bas tako ,bar ako nemas nesto malo opreme
Napisano

otvori thread , daj malo fotki pa da odradimo pokaznu vezbu .ionako svako malo neko pita kako da strpa trafoe na izlaz necega ..... a to ne ide bas tako ,bar ako nemas nesto malo opreme

Hi ZenMod; :blush: which parts for your PSM LS Cooking can you offer? PCP and parts?best regardsgenerg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...