Zen Mod Napisano Jul 12, 2010 Autor #3 Napisano Jul 12, 2010 :buehehe:od blata ce me pravite , kad me ne bude bilo ....
Zvu Napisano Jul 12, 2010 #4 Napisano Jul 12, 2010 :buehehe:od blata ce me pravite , kad me ne bude bilo .... Ludi deda što gaji dugu kosu i bradu i ljubav ka SVIM zvučnicima Sem onih sa HiFi vešanjem
Zvu Napisano Jul 12, 2010 #5 Napisano Jul 12, 2010 Ne bi bilo loše ako imaš sliku/crtež nekog modela ML TL kutije koja je obeležena oznakama koje koristi program...
Ја sam sam Napisano Jul 12, 2010 #6 Napisano Jul 12, 2010 Ма могао би и неки ОБ за ЕВ Про - 12Б, макар димензије ,
Zen Mod Napisano Jul 12, 2010 Autor #8 Napisano Jul 12, 2010 Ne bi bilo loše ako imaš sliku/crtež nekog modela ML TL kutije koja je obeležena oznakama koje koristi program...sve ti pise i nema sumnjejedino napomena - - kod internal area - prva velicina je sirina , druga velicina je dubina kutije top end vrh kutijebottom end dno kutijesve dimenzije unutrasnje
Zen Mod Napisano Jul 12, 2010 Autor #9 Napisano Jul 12, 2010 Baffle Step Correction Filter : program izracunava vrednosti i za to , uzimajuci u obzir egzaktnu poziciju drivera u prostoriji no - s obzirom da je to relativna stvar ...... razlikuje se od slucaja do slucaja , obicno se i ne navode te vrednosti ...... i sve te ML TL rade korektno i bes BSC , sem kad namerno ides na ukljastrene dimenzije , pa se vadis pomocu filtera
Pchelac Napisano Jul 12, 2010 #10 Napisano Jul 12, 2010 Deltalite 2515r porta je POLUPRECNIK !Moja je vislja!...Tra la laaa
Zen Mod Napisano Jul 12, 2010 Autor #12 Napisano Jul 12, 2010 nista - sta bi hvalilo ?da ishpeces jednu - al' uhcelo
hifish Napisano Jul 13, 2010 #13 Napisano Jul 13, 2010 Uh! Sto li mi se meni ovo tol'ko svidja!?!? :crazy:Pozdravs i zahvala (onome "što gaji dugu kosu i bradu i ljubav ka SVIM zvučnicima") na inicijativu!
Sync Napisano Jul 13, 2010 #14 Napisano Jul 13, 2010 Aj sad kad se hvalis da imas alata...iskuckaj mi za bejmu tqwt...hm?
Ја sam sam Napisano Jul 13, 2010 #15 Napisano Jul 13, 2010 Aj sad kad se hvalis da imas alata...iskuckaj mi za bejmu tqwt...hm? И Ја сам тражио за ЕВ ОБ прорачун и ништа .
Zen Mod Napisano Jul 13, 2010 Autor #17 Napisano Jul 13, 2010 И Ја сам тражио за ЕВ ОБ прорачун и ништа .musteriji smanji cenu za 10 ojra , i reci da cu mu ja za toliko uraditi proracun10 ojra simulacija , pa oce OB ili horn ili ML TL ...... ili sve cijena je prava sitnica
Ја sam sam Napisano Jul 13, 2010 #18 Napisano Jul 13, 2010 musteriji smanji cenu za 10 ojra , i reci da cu mu ja za toliko uraditi proracun10 ojra simulacija , pa oce OB ili horn ili ML TL ...... ili sve cijena je prava sitnica Ма јок, нису више на продају, сад сам се заинатио да направим и уживам.Чак сам од колеге са форума добио две плоче 1900 х 450, греота да се баци!
Zen Mod Napisano Jul 13, 2010 Autor #19 Napisano Jul 13, 2010 ako nisu na prodaju - sto ce reci da si ispostovao trud ulozen oko njih , onda cu i ja ispostovati taj isti trud i vrednost starih djuntia da si ih prodao - nikad ne bi dobio sim , bar ne od mene .otvori temu i napisi sta te zanima ....... u OB nece moci bez bass helpera
Ја sam sam Napisano Jul 13, 2010 #20 Napisano Jul 13, 2010 ako nisu na prodaju - sto ce reci da si ispostovao trud ulozen oko njih , onda cu i ja ispostovati taj isti trud i vrednost starih djuntia da si ih prodao - nikad ne bi dobio sim , bar ne od mene .otvori temu i napisi sta te zanima ....... u OB nece moci bez bass helperaОни који су требали да стигну, неће ни стићи, тако да сад улажем даљи труд око ЕВ-а а и Ти .
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah