Sipi Napisano Jun 5, 2010 #23 Napisano Jun 5, 2010 Nemam F2, Nemam F3, Nemam F5 E vidis, pokretac teme puca bash na F5
Ја sam sam Napisano Jun 5, 2010 #24 Napisano Jun 5, 2010 e- nek' si mu rek'o:buehehe:Шта нек' си му рек'о, видиш да човек нема ништа!
Daudio Napisano Jun 5, 2010 #25 Napisano Jun 5, 2010 Шта нек' си му рек'о, видиш да човек нема ништа!Неко би био срећан и са пола од тог ништа
zbotic Napisano Jun 5, 2010 #26 Napisano Jun 5, 2010 Recept koji ja koristim je slijedeći: Marantz CD14, par metara dobro izoliranog kabela pa direktno u Aleph 5. U tom slučaju balansirani ustroj itekako ima smisla. Objašnjavanje bi potrajalo, ali sve bitno nacrtano je u prvom linku. Za napredne članove, pogledati sheme ova dva uređaja
dusan Napisano Jun 7, 2010 #27 Napisano Jun 7, 2010 balansirano - bolje od nebalansiranostereo - dvaput bolje od mono
Zen Mod Napisano Jun 7, 2010 #28 Napisano Jun 7, 2010 balansirano - bolje od nebalansirano stereo - dvaput bolje od mono dobar nebalansirani - bolji od loseg balansiranog dobar mono - bolji od loseg sterea dobar stereo - jos bolji ...
faber Napisano Jun 9, 2010 Autor #30 Napisano Jun 9, 2010 Posto je Lemo otpao, ima li nekih RCA sa BNC bajonetom?BTW, sta bi se tacno desilo ako bi covek zamenio RCA-ove BNC-vima?Koliko razumem, impedansa RCA nije jasno definisana, ili se varam?
Zen Mod Napisano Jun 9, 2010 #31 Napisano Jun 9, 2010 kad citas impedansa - to znaci da je definisana impedansa provodnika i terminacije na frekvencijama za koje su namenjeni ;mahom su to mnogo vece F od audio opsega , tako da 50 ,75 , 300 oma nema nikakve veze za audio upotrebu ; sta god uzeo umesto vrljavog chincha - bolje je ; imas BNC koji ne se ne krimpuje - nagledao si ga se sigurno u starijim komp mrezama .e sad - tesko da ces cuti znacajnu razliku izmedju Eichmann Bulit i postenog BNC-a ; najveca mana RCA-a je nesigurnost kontakta ; dok radi - ne radi bas tako lose , ali lako gubi kontakt .
faber Napisano Jun 9, 2010 Autor #32 Napisano Jun 9, 2010 Eeeee, pa o tome i govorim.Malo me nerviraju svi ti budzasti i skupi RCA sa konusima, navojima i ne znam cim, a opet - sta je konacni rezultat?Mislim, pitanje je vise teorijsko, ali eto...
Zen Mod Napisano Jun 9, 2010 #33 Napisano Jun 9, 2010 sto je budzastiji konektor - mislim na velicinu tela kontakta , a u slucaju RCA sam vanjski plast je u 90% slucajeva takodje kontakt - to je goremali plasticni sa najlona su - pod uslovom da nemaju nitovane kontakte i da nisu napravljeni od scrapyard gvozdja , bolji od gomile izvikanih chincheva , upravo zato - sto su im svi metalni delovi minijaturizovaninaravno - pod uslovom da se lemljenje i ucvrsvcenje vodica obavi kako treba
zika Napisano Jun 9, 2010 #34 Napisano Jun 9, 2010 RCA sa rascepom u srednjem pinu i sa dobrim uglom na leptirima je sasvim OK, za dugo... Još ako ima stezanje leptira...
Zen Mod Napisano Jun 9, 2010 #35 Napisano Jun 9, 2010 ziko - lemljenje i zalivanje lepkomjeftini chinch je dobar , izvanredan kad se dobro terminise i , samim time zamenljiv - nema popravkedakle - zalemis oba kontakta , zatvoris kapicu i zalijes retkim dvokomponentnim
zika Napisano Jun 9, 2010 #36 Napisano Jun 9, 2010 ziko - lemljenje i zalivanje lepkomjeftini chinch je dobar , izvanredan kad se dobro terminise i , samim time zamenljiv - nema popravkedakle - zalemis oba kontakta , zatvoris kapicu i zalijes retkim dvokomponentnimJa o "spolja" ZM o "iznutra", i sada je priča kompletna... Ne petljam se u "iznutra" jer mi je iskustvo slabo... Imam iskustva sa 5-pin-DIN, tada je to bio hit...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah