Jump to content

Izvor za DAC


bata bane

Preporučeni Komentari

Vec neko vreme smisljam koje je najbolje resenje za izvor za DAC. Prvo varijanta je naravno neki mali laptop, medjutim i tu bi bilo dosta stvari koje bih morao da prilagodjavam SPDIF na USB itd, itd.. :drinks: Medjutim pre neki dan mi je drugar pokazao ovo i odusevio sam se... :buehehe: Mislim da cu samo sa 4 holsrafa da ga upicam sa zadnje strane LCD televizora i resio sam mnogo vise problema od samog izvora za DAC :drinks:http://www.racunari.net/detalji/index.php?kompo=0322013005&k=03Procenite sami :drinks:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 14
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

JBT ovo uopšte nije loše... Jednostavno i malo.

Potpuno isto sam i ja rekao :drinks: Jos imam wireless u kuci pa taman mogu da koristim TV kao komp samo turim mali bezicni mis :drinks:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Imam ja LAP koji ce biti u mom media centru, nije to problem... Kazem da je ovo zgodno jer se moze staviti u posebno kuciste koje se moze napraviti za tu namenu i da bude odredjenog formata. Nije veliko, a nije ni bog zna kako skupo. Hard mi svakako treba barem 1TB eksterni koji bih kupio i da mi ne treba ova ploca. CD i DVD citac mi ne treba nikada u zivotu... Imam jedan i to mi je previse :drinks: Dakle ovo je OK sprava po mom misljenju. Kad taj ASUS notebook bude imao dvojezgarni procesor i 1TB harda onda OK, ali ovako se ne moze porediti.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Nije uopste losa sprava cak i sa svim osnovanim zamerkamakoje ste naveli...Samo bi trebalo proveriti koliko se ustvari greje procesorposto je navedeno da ima slot za cooler hladnjaka...Da ne bude posle nece da dadi bez coolera....jedini do sada koji znam da radi bez ventilatora jeMac Cube stari model... Sa motorolinom G4Svojevremeno otvarali stavljali i vadili vetilator, pratili T i bez je bilooko 43 degali sa photoshopom koji radi iris na 1m2... :drinks:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ma da snaga procesora je i vise nego dobra...Da su takav imali kada su prvi put slali raketu na mesec pevali bicuo sam da su imali slabiji nego kod playstation I.mada ne znam, sada ce verovatno ovi nasi rusi da kazu kako su rusi imali bolji itd... :drinks: :drinks:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Za aplikaciju koju ce da vrti netreba mu dvojezgarni procesor. A TB disk ce ionako da ide na NAS.

Treba imati c2d ili dual core procesor ako se namerava bez štucanja puštati HD video sadržaj i barem 2GB RAM memorije u zavisnosti od plejera koji se koristi. Za muziku je dovoljan i P3 :buehehe:Što se tiče kućišta, gledao bih da napravim nešto tanko i stavim eventualno samo jedan kuler za celo kućište sa strane. Perforirana cela suprotna strana i pustiti kuler da se okreće tek da lagano izvlači topliji vazduh iz kućišta... Format HiFi komponente kako bi se uklopilo u sistem i to je to. Mislim da bi to moglo jako lepo da se uradi.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Gde nadje ovog krelca...

Čovek je posvetio ceo minut dizajnu kartonske kutije. Sviđa mi se kako izgovara "power" (pau) :buehehe:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...