Mikorist Napisano Mart 10, 2010 #1 Napisano Mart 10, 2010 ovde ima jedan zanimljiv tekst na tu temu: http://www.ant-audio...lbum/index.html ima li neko iskustva sa slicnim stvarima odnosno - da li je neko stelovao dekove preko kompa ? ima li negde da se kupi Azimuth test tape ?
Zen Mod Napisano Mart 10, 2010 #2 Napisano Mart 10, 2010 kako god okrenes - za snimanje test tape-a ti treba "referentni" dek - na kojem je azimut proveren i dobar sam signal moze biti mnogo sta - signal; snimljen sa signal generatora , signal snimljen sa PC signal generatora , sum izmedju FM stanica to sto si linkovao je mudroseranje - danas ljudi nose PC i u WC , da bi lakse obrisali dupe ja bas kad hocu ( ili htedoh nekad , kad su se dekovi radili ) sam koristio osciloskop , i merio razliku izmedju dva hot izlaza kanala
Mikorist Napisano Mart 10, 2010 Autor #3 Napisano Mart 10, 2010 kako god okrenes - za snimanje test tape-a ti treba "referentni" dek - na kojem je azimut proveren i dobar sam signal moze biti mnogo sta - signal; snimljen sa signal generatora , signal snimljen sa PC signal generatora , sum izmedju FM stanica to sto si linkovao je mudroseranje - danas ljudi nose PC i u WC , da bi lakse obrisali dupe ja bas kad hocu ( ili htedoh nekad , kad su se dekovi radili ) sam koristio osciloskop , i merio razliku izmedju dva hot izlaza kanala kad imas osciloskop pa mozes njega da nosis u WC
Ја sam sam Napisano Mart 10, 2010 #4 Napisano Mart 10, 2010 ovde ima jedan zanimljiv tekst na tu temu:http://www.ant-audio...lbum/index.htmlima li neko iskustva sa slicnim stvarima odnosno - da li je neko stelovao dekove preko kompa ? ima li negde da se kupi Azimuth test tape ? Ти си баш решио да средиш и тај касетофон!А шта да провераш, азимут- добар је!Може да се ради како је објашњено на том сајту али то је толико споро и досадно, и опет ти треба тест касета!!!Наравно у тексту писац дрви целу страну и на крају се све своди како то Накамичи ради!Тест траке можеш да наручиш од Канфорд Аудио-ја из Енглеске.А имам је и Ја и не носим је у ВЦ .Нарани кучиће и недирај ништа!!!!!дискО_Сту
Mikorist Napisano Mart 10, 2010 Autor #5 Napisano Mart 10, 2010 sum izmedju FM stanica sum izmedju stanica cu da snimam kad mi neko od vas uvali tuner
Ја sam sam Napisano Mart 10, 2010 #6 Napisano Mart 10, 2010 sum izmedju stanica cu da snimam kad mi neko od vas uvali tuner А какaв хоћеш да ти " Увалимо" .дискО_Сту
Mikorist Napisano Mart 10, 2010 Autor #7 Napisano Mart 10, 2010 kako ono ti kazes : da je kao "babaroga"
Ја sam sam Napisano Mart 11, 2010 #8 Napisano Mart 11, 2010 kako ono ti kazes : da je kao "babaroga" Ма нагласак је био на "Увалимо" .дискО_Сту
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah