MINER Napisano %s u %s #1 Napisano %s u %s (izmenjeno) Pozdrav ljudi. Malo da se reaktiviram, posle duzeg vremena, samo gleduckanja :-D Imam MB QUART QUART 290 kojima su pokvarena oba visokotonca( oznake 95-66333; 6 oma) Pokushavam da nadjem iste, ili bar tachne specifikacije, ali mi ne ide.... Ono shto sam uspeo da nadjem je, da su titanijumski, 25 milimetarski, snaga 70/90 w, na drugom mestu pishe 90/110 Watt(operating power: 2.9 W (90 dB/1m) corresponds to 85.4 dB/1W/1m ), a na trecem 100/130 w, i to za istu oznaku, ali u josh dva razlichita modela( quart 190, i quart 490)..... Za skretnicu pishe da je 2,000 Hz (12 dB/octave and 18 dB/octave) Moje pitanje je: Da li imate predlog, sa chime bih mogao da ih zamenim, ako ne nadjem iste takve ? Izmenjeno %s u %s od MINER
vbraca Napisano pre 21 časa #2 Napisano pre 21 časa Ovo lici da su isti: KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Aleks je reagovao/la na ovo 1
MINER Napisano pre 5 časa Autor #4 Napisano pre 5 časa (izmenjeno) pre 16 časa, vbraca reče Ovo lici da su isti: KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Hvala za trud. Te sam i ja video, ALI oznake se razlikuju oznake 95-6639, a moji su 95-6633, i razlika ispod, moji su 06-6 Ohm, a ti su 11-6 Ohm-a, i ti sa oglasa su iz trosistemske kutije, evo i slike Ja sam vishe pitao u kontekstu, od drugog proizvdjacha/ SB acustics, seas, jbl, bez obzira , jel novo ili polovno.... Izmenjeno pre 5 časa od MINER
vbraca Napisano pre 1 sat #5 Napisano pre 1 sat Bitno je da je isti model i da je ista impedansa, drugo su oznake neke serije. Ne bih savetovao koriscenje drugih, jer se mora prilagodjavati skretnica.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah