zerowaf Napisano Mart 7, 2023 #1 Napisano Mart 7, 2023 Dragi svi, ima li netko viška jedan protective guard za SPU A zvučnicu? Pazite, riječ je o "A" verziji SPU. Ona kratka zvučnica! Znate, onaj komad plastike koji služi za zaštitu igle kad je zvučnica u transportu ili van funkcije? Izgleda da toga još jedino u Japanu ima.
Zen Mod Napisano Mart 7, 2023 #2 Napisano Mart 7, 2023 izdelji od hrastovine ili skontaj pa daj nekome da ti 3dodstampa
zerowaf Napisano Mart 7, 2023 Autor #3 Napisano Mart 7, 2023 Da izdeljam? Meni to s moje dvije lijeve ruke ovako izgleda: A slično je i za printer. Nemam nikoga u blizini koga znam da uopće to radi, a o uzimanju mjera i crtanju....hm, vidi sliku gore. Ali, nije uzalud ovo što si rekao! Kao i obično, potakneš me na kreativnost - idem vidjeti može li se odrezati višak sa zaštitne plastike za G verziju zvučnice! Thanks, Guruji!
Zen Mod Napisano Mart 7, 2023 #4 Napisano Mart 7, 2023 slusaj mene, radi kako znas kako god okrenes, naebaces LightMatic je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Mart 7, 2023 Autor #5 Napisano Mart 7, 2023 pre 2 minuta, Zen Mod reče slusaj mene, radi kako znas kako god okrenes, naebaces Malo sam pogledao....dat će se to napraviti! Zatvaram oglas!
Preporučeni Komentari