oblacic Napisano Mart 23, 2022 #1 Napisano Mart 23, 2022 Pozdrav društvo, Dugo se nisam uključivao, razne obaveze, verovatno i neki glupi izgovori... Uglavnom, jedno vreme sam bio i privatno u tolikoj gužvi da sam muziku slušao isključivo u automobilu. Od skoro se ponovo sluša muzika u dnevnoj sobi, malo sam s3 digitalizovao, gore pomenuti server pušta stare i nove pesme sa Spotify aplikacije. Ali, od skoro mi ne radi analog audio out, samo optika. To i nije neki problem za Spotify, ali ako želim internet radio, BT streaming ili muziku sa usb-a, neće da može. Uređaj je van garancije, a firma koja je pružala usluge servisa više ne radi. Da li neko zna na koju adresu se mogu obratiti za servis i popravku?
zika Napisano Mart 23, 2022 #3 Napisano Mart 23, 2022 (izmenjeno) Pozdrav za Oblačiće oko Krtole i airport-a .:) Mahnite ka Bigovi. Izmenjeno Mart 23, 2022 od zika
oblacic Napisano Mart 23, 2022 Autor #4 Napisano Mart 23, 2022 (izmenjeno) pre 8 časa, zika reče Pozdrav za Oblačiće oko Krtole i airport-a .:) Mahnite ka Bigovi. Hvala za pozdrave, danas je bio divan dan za rad u bašti. @NIXIE, @zika Elem, probao sam ja fabrički reset, ne utiče na rad uređaja, nema opcije u meniju da se analog ugasi kao što sam imao na jednom starom dvd plejeru. "kvar" je krenuo kada sam premeštao pojačalo i plejer u drugu sobu, a kako nisam imao kako da ih napojim strujom koristio sam produžni kabl. Pri uključivanju mi je kabl na kontaktu sa utičnicom napravio zvuk "šmerc"... Od tada nema analog out. I šta ćemo sad? Izmenjeno Mart 23, 2022 od oblacic
NIXIE Napisano Mart 23, 2022 #5 Napisano Mart 23, 2022 E to je sad lošija varijanta. Ne znam ko to servisira.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah