Ја sam sam Napisano Januar 17, 2010 #23 Napisano Januar 17, 2010 Josh jedan balansirani phono:Audio Research PH-2Тај Пре Амп је увек био скуп.А уз то и није са лампама!Где се баш њега ухвати?стоН_Колд
InSides Napisano Januar 17, 2010 Autor #24 Napisano Januar 17, 2010 Тај Пре Амп је увек био скуп.А уз то и није са лампама!Где се баш њега ухвати?стоН_КолдЈа само дајем примере балансираних RIAA коректора/појачивача. Налетео данас на то чудо. А што се тиче цене, могу само да спекулишем... нисам био у овим водама кад је изашао.Да се разумемо, ја волим лампе, али сам отворен за друге аргументиране предлоге.
Ја sam sam Napisano Januar 17, 2010 #25 Napisano Januar 17, 2010 Налетео данас на то чудо.Налетео си на готов производ, фабрички?стоН_Колд
InSides Napisano Januar 17, 2010 Autor #26 Napisano Januar 17, 2010 Налетео си на готов производ, фабрички?стоН_КолдНе. Шетао по Vinyl Asylum-у, и налетео на типа који уградио LDR у свој PH-2 као "continuous loading control":Continuously Variable Cartridge Loading Using LDRsНисам знао за овај модел phono-а, па потражио информације.
Ја sam sam Napisano Januar 17, 2010 #27 Napisano Januar 17, 2010 Continuously Variable Cartridge Loading Using LDRsОва самоградња-преправка делује прилично озбиљно!стоН_Колд
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah