Jump to content

Dzon

Član
  • Broj sadržaja

    4
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

Dzon's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. Dzon

    problem sa SBB ruterom

    Imam Wifi ruter CGA2121.... UNIWIFI je disable-ovan. Imam nakacena dva moba, kamericu, svetlo, i preciscivac vazduha Da li bi bilo resenje da kupim neki ruter sa USB NAS funkcijom, iskljucim WiFi na SBBovom ruteru i povezem ga preko LAN-a i onda sa njega dalje radim? Danima sve vec mučim. Hvala
  2. Dzon

    problem sa SBB ruterom

    Ljudi hvala na detaljima ali... Ne razumem se toliko u termine kao vi...umem da uradim u podesavanjima ono sto mi se kaze. Necu da pristupam USB HDDu na ruteru spolja vec sa svog kompa koji je na istoj mrezi. To sto se jednom pojavio ne znam ni sam kako sam uspeo i posle toga zabagovao i komp i mreza i nema ga vise. Mislim da sam uspeo nakon resetovanja gateway i kompa pa prvo sto sam uradio da ukucam ip adresu ftp-a u mapiranje diska i pustilo me dalje i tu zabolo. Imam SBB internet i taj ruter, nije optika niti mogu da uzimam drugi. Sto se tiče SBB-a mogu da im tražim određene stvari koje su "izvodljive" jer mi rođak radi kod njih. Znači imam potrebu da pristupim sa svog laptopa tom hardu koji se nalazi na ruteru samo da bi u slučaju da zatreba mogao da povučem te snimke. Ništa drugo. Hvala vam svima.
  3. Dzon

    problem sa SBB ruterom

    Drugari, Treba mi vaša pomoć. Vidim da se razumete daleko bolje od mene u ove stvari pa se nadam da će neko uspeti da mi pomogne Imam SBBov ruter CGA2121 i kamericu isped vrata Xiaomi 360 2k. E sad, podaci sa kamerice se smeštaju na memorijsku karticu, piše da može i na cloud ali to ne mogu da nađem kao opciju i treća varijanta je NAS server. Na ruter sam nakačio externi SSD (USB) i vidi se u podešavanjima rutera da postoji i kamerica ga nađe i kao trasferuje podatke ali ja ne mogu sa lap topa da pristupim tom HDDu. U podešavanjuma rutera USB drive se cas vidi kao ftp kojem je moguće pristupiti a nekada se pojavi i kao windows network place a sve to u delu "Home network" Media server. Pokušao sam da povežem komp preko LANa i tada nekako uspem da mapiram taj folder ali sve nesto sporo i fajlovi koji su unutra ne može da ih otvori iako ih vidi kao mp4 fajl. Vrti i izbaci. Uspeo sam cak jednom ali mislim da tek kada ukljucim komp i resetujem ruter da vidim taj shared folder na USB hardu koji je na ruteru. Vidim snimke kamere i kada sam kliknuo da pustim, WMPlayer trazi kodeke i tu je zabagovao i nestao folder- Koristim lap preko wifi mreže. Zvao sam SBB da mi daju uputstvo za korišženje rutera ili da me navedu kako da podesim, oni se time ne bave a ni uputstvo nemaju nego da ga tražim po internetu. Nisam uspeo da nađem. Ako neko ume da mi objasni kako da podesim sve da radi ili ima neko drugo rešenje, bio bih zahvalan.
  • Trenutno na sajtu   4 članova, 1 Skrivenih, 30 Gosta (Pogledaj celu listu)

  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    434.4k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2862
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Bingo
    Najnoviji član
    Bingo
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...