Jump to content

bax76

Član
  • Broj sadržaja

    46
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

bax76's Achievements

Napiše po koju

Napiše po koju (3/9)

5

Forumska reputacija

  1. Jel odgovara taj rejel po funkciji, ako odgovara, lako cu ga ja umetnuti unutra....
  2. Ne odgovaraju dimenzije razmaka izmedju nogica, premericu moje tacno, pa cu videti...
  3. Gledam i ove releje u istoj radnji, jel pase ovaj, pa da porucim 2 kondisa i relej, i resim to sve? http://www.orbitel.co.rs/sr/proizvod/R35738/rele-12vdc-5a-oeg#.XIJEyyJKhaQ PS. nema onaj Finder sto smo pre pominjali, ima nekih slicnih?
  4. http://www.orbitel.co.rs/sr/proizvod/150567/10000uf-63v-3050#.XIIudSJKhaR Ovi jel mogu da prodju?
  5. Hvala svima jos jednom na trudu. Prvo da nadjem neke kondenzatore koji "kao" valjaju, posto mi je do releja lakse doci. Inace muzika krece posle 3 sekunde, a relej kvrcne posle neke 2 sek. Drugi relej kvrcne odma po paljenju, jer se uredjaj pali na taster, ne na prekidac.
  6. 24v je prilikom paljenja ne 16v. Na ic 301. R317 23.8v i 16v
  7. Tako je na 0.8 je stalno. Sad dok se ne ukljuci relej ja sam izmerio na sekund 16v, ali to mi je malo tesko da brzo odradom sve
  8. 14.7 do 14,9 je napon na releju, sara izmedju tih vrednosti.
  9. Ali ne ljutim se. Jer da smatram da sam resio problem sa vodenom smirglom, odjavio bih se i zakljucio temu. Uglavnom jasno je da ovakva komunikacija donosi neka nerazumevanja, tako da nije vazno, ne moramo da se razjanjavamo dalje - ruka ruci.
  10. ----------------------- Ja da znam ne bih pitao ovde. Da hocu da nosim kod majstora, opet ne bih dosao na DIY forum, dakle hocu da naucim nesto.
  11. Da neko je vec pre poravljao to pojacalo. 99 posto lemovi nisu fabricki, ima na slici gde se vidi kako drzim naduvani kondenzator, kako izlgedaju lemov na tranzistorima... https://ibb.co/xf4KCg7
  12. @beli Ne znam kako si skapirao da se ja nesto inatim i pametujem, samo sam odgovorio na pitanje iznad? Ono ne razumem bas sve sto procitam a, i znam kako radi relej tj. na kom principu. Mozdsa se ovom mom jednostano zavukla prasina, on nije bio hermeticki zatvoren... Kapica se skinla sama od sebe dok sam ga pipkao.
  13. Da, ali relej ne skoljoca bez razloga, tj ne skljoca uopste sem kad se pali/ gasi uredjaj, niti se to ijednom desilo, jer u postu iznad je bilo: Ako ti relej skljoca..... Cak i kad sam pritiskao stampu, samo se menjao zvuk, nije netao, i nista nikad nije skljocnulo, a znam kako skljocaju kad se pale.
  14. Ne skljoca nista, nije ni skljocalo nista. Jednostavno se ujutro muljao zvuk na jednom kanalu, kad je tisi, provalio da je los kontakt na tom jednom releju, presao par puta sa vodenom smirglom, i od tad sve radi.
  • Trenutno na sajtu   0 članova, 1 Skrivenih, 8 Gosta (Pogledaj celu listu)

    • There are no registered users currently online
  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    434.1k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2858
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    bokisa989
    Najnoviji član
    bokisa989
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...