Jump to content

bane

Član
  • Broj sadržaja

    17
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

bane's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. Potpuno novi Fischer Electronic hladnjaci. External Height - Metric: 40mm External Length - Metric: 150mm External Width - Metric: 300mm Heat Sink Material: Aluminium Thermal Resistance: 0.34° C/W Cena: 130E
  2. bane

    jfet za F5

    Polako zavrsavam F5, ali ne mogu nigde da nadjem 2sj74. Pronasao sam uparene 2sk170/2sj74 u Hong Kong-u, ali mogucnost placanja je samo PAYPAL, tako da to odpada. Interesuje me, sta bih mogao da iskoristim kao zamenu za ova dva jfet-a?
  3. bane

    Hladnjaci

    Da ne otvaram novu temu. Da li je neko narucivao hladnjake preko Hrvatskog Elektrokem-a?Vidim da Vremeplov dovlaci PADA hladnjake. Da li je neko mozda narucivao iste?
  4. bane

    Hladnjaci

    - Trafo 600VA 2x21v- Dva para tranzistora po kanalu- 1,4A
  5. bane

    Hladnjaci

    Potrebna mi je pomoc oko izbora hladnjaka za F5(cascode cviller).Da li bi Fischer SK56 (200mm) bio dovoljan po kanalu, ili da idem na SK157(150mm) ?!Znam da ovaj drugi bolje odradjuje posao, ali je i skuplji.Da li jos neko sem ITC-a, moze da nabavi Fischer hladnjake ?Ako imate neki drugi predlog, bolji, jeftiniji, samo pucajte.
  6. Ne znam da li moze da se placa MASTER karticom. U Unicredit banci imaju jednokratne kartice koje se bacaju kada se novac potrosi, a mogu svuda u svetu da se koriste. To je dobra stvar, pogotovo ako se nesto kupuje na ne bas proverenim sajtovima. Uplati se iznos u vrednosti robe.
  7. Jos jedno pitanje za Misu. Iz koje je zemlje farnell preko koga ste narucivali ?
  8. @cold : Hvala.@shonne: Kako funkcionise narucivanje preko digikey-a? Jel moze isto preko neke nase firme, ili mora direktno ?
  9. Ma meni ta cena najvise odgovara, ali bih da odradim sve kako treba pa makar i platio mnogo vise, pod uslovom da su mundorf za toliko koliko kostaju bolji
  10. Pozdrav svima! Posle dosta vremena provedenih po forumima, resih da krenem u izgradnju Aleph5 pojacala. Imam par pitanja sto se tice kondenzatora za PSU. 1. Da li je 40V donja granica za kondenzator, ili je najbolje ici na 50V ili bolje na 63V? 2. Razmisljam o Mundorfu ili RIFA kondenzatorima, koji bi mi preporucili? Mundorf bi narucio preko Banzaimusic http://www.banzaimusic.com/Mundorf-MLytic-22000uF-40V.html http://www.banzaimusic.com/Mundorf-MLytic-22000uF-63V.html RIFA preko hu.farnell.com Kakva su iskustva sto se tice farnella? Da li salju za Srbiju, i koliko se procenata od ukupnog iznosa ugradjuje nasa cenjena carina? Unapred hvala.
  • Trenutno na sajtu   2 članova, 2 Skrivenih, 26 Gosta (Pogledaj celu listu)

  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    433k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2855
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Tech101
    Najnoviji član
    Tech101
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...