14 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 03 March 2010 - 22:39
..мембране за звучнике 8',
папирне,кевларске,титанијумске или какве год само да су пристојне.
Или ако неко зна поступак израде
папирне,кевларске,титанијумске или какве год само да су пристојне.
Или ако неко зна поступак израде
Само активни људи и њихова борбеност и безобзирност покрећу живот,али га само пасивни људи и њихова стрпљивост и доброта одржавају у животу и чине га могућим и подношљивим
Odgovor 04 March 2010 - 14:03
Ja sam radio 12" kompozitne Rohacell laminiran sa kevlarom i glass fiberom . Potreban ti je alat koji moze da izdrzi temparaturu oko 200 250 C sto je glavni kvek jer je izrada alata skupa .Procedura je relativno jednostavna samo moras da znas namenu . Nije isto da li je za bas , midbass , fullrange....
Malo iskustva za rad sa epoxy smolama ne bi bilo na odmet .
Na slici je moja membrana tacnije zvucnik na kome je membrana kevlar-rohacell- glassfiber.
http://www.diyaudio....dpost__p__18802
Malo iskustva za rad sa epoxy smolama ne bi bilo na odmet .
Na slici je moja membrana tacnije zvucnik na kome je membrana kevlar-rohacell- glassfiber.
http://www.diyaudio....dpost__p__18802
Odgovor 04 March 2010 - 14:49
Odgovor 04 March 2010 - 16:52
stoN_Kold, za 04 March 2010 - 14:49, kaže:
Хоћеш број мог другара који се бакће са звучницима, можда и има неке за тебе?
дискО_Сту
дискО_Сту
Јес' па да морам после да ти "Га" држим.
Не требају ми звучници,само мембране.
Звучнике имам само се неко поиграо невешто (дрвофиксом или нечим сличним )са мембранама, па сада Ја хоћу да се изиграм док не проври вода.
А ако си вољан да ми уступиш број твог другара знаш како то можеш да урадиш
Само активни људи и њихова борбеност и безобзирност покрећу живот,али га само пасивни људи и њихова стрпљивост и доброта одржавају у животу и чине га могућим и подношљивим
Odgovor 04 March 2010 - 16:57
Odgovor 10 March 2010 - 18:09
Odgovor 10 March 2010 - 21:26
Odgovor 10 March 2010 - 21:41
Odgovor 11 March 2010 - 15:48
Izrada papirnih i kevlarskih membrana ... Bečejkaš
Aleksandar Dinić 021/6914862
Aleksandar Dinić 021/6914862
Odgovor 14 May 2010 - 17:39
http://www.proelectronic.rs/
Нашао мембране на дотичној адреси.
Да им не буде реклама,обратите пажњу на следеће:
Након стављања артикала у корпу и притиска на поље наручи,дешава се да се корпа ресетује и ви не знате да ли је наруџбеница отишла или не.
Следећег дана вам на кућну адресу долази пошиљка, а да вас нико није обавестио да је примио вашу поруџбину, а далеко од тога да је послао то што сте тражили.
Ни телефоном,ни маилом.
Обратите им се на контакт адресу и они не нађу за сходно да вам одговоре.
Наручено се враћа и сва срећа да вас људи из доставе назову и ви их замолите уз извињење да нисте очекивали пошиљку да вам тражено доставе сутрадан.
Мени то личи на краву и кофу са млеком.
Иако су експедитивни,шта вреди кад ако оде поруџбина више нема исправки нити даљег контакта са њима и оставите неког на прагу да дочека курира
за чији долазак морате погледати у шољу од кафе.
Узгред цена мембрана је ситница 240 рсд
Нашао мембране на дотичној адреси.
Да им не буде реклама,обратите пажњу на следеће:
Након стављања артикала у корпу и притиска на поље наручи,дешава се да се корпа ресетује и ви не знате да ли је наруџбеница отишла или не.
Следећег дана вам на кућну адресу долази пошиљка, а да вас нико није обавестио да је примио вашу поруџбину, а далеко од тога да је послао то што сте тражили.
Ни телефоном,ни маилом.
Обратите им се на контакт адресу и они не нађу за сходно да вам одговоре.
Наручено се враћа и сва срећа да вас људи из доставе назову и ви их замолите уз извињење да нисте очекивали пошиљку да вам тражено доставе сутрадан.
Мени то личи на краву и кофу са млеком.
Иако су експедитивни,шта вреди кад ако оде поруџбина више нема исправки нити даљег контакта са њима и оставите неког на прагу да дочека курира
за чији долазак морате погледати у шољу од кафе.
Узгред цена мембрана је ситница 240 рсд
Odgovor 15 May 2010 - 09:57
Znači da ukoliko bi nekom trebala neka ekstra meka vešanja za 15" zvučnike, mogao bi da zamoli neke od naših cenjenih forumaša koji žive u tom kraju da navrate do radnje. Onda bi ih još mogao zamoliti i, d'izvinete da ih opipaju, mislim vešanja, koje je najmekše i kupe dve membrane sa takvim vešanjima. Potom bi ti isti mogli tom nekome, kome trebaju takva vešanja ako mu uopšte trebaju
da pošalju ista uuuuu, pa recimo eto možda u Bač. A onda bi taj neko kome su potrebna takva vešanja sa malo acetona mogao da reši jedan veći problem. Sve to za 2500 do 3000 dinara, za par je smešno.
Eto, sreća samo što nikome ne trebaju neka ekstra mekana vešanja za 15" zvučnike pa se ne mora prolaziti kroz svu tu muku
Eto, sreća samo što nikome ne trebaju neka ekstra mekana vešanja za 15" zvučnike pa se ne mora prolaziti kroz svu tu muku
Odgovor 15 May 2010 - 09:59
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 15 May 2010 - 10:19
Odgovor 15 May 2010 - 10:22
Izvin'te, oprostite. Oprostite, izvin'te
Odgovor 15 May 2010 - 10:25
Ako smo kojim slučajem zaboravili, postoji i gosn Vladimir...
http://www.diyaudio....anja-za-15-ice/
Ja sam ga zvao i čovek je maksimalno korektan i sa cenom i sa ponudom. Definitivno treba pozvati i njega.
http://www.diyaudio....anja-za-15-ice/
Ja sam ga zvao i čovek je maksimalno korektan i sa cenom i sa ponudom. Definitivno treba pozvati i njega.
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
zakačeni Male ili velike membrane?
|
Zvucnici | beatgoeson |
|
|
1 Korisnik (a) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Pristupi
Registruj se