Čarli Napisano Mart 7, 2020 #1 Napisano Mart 7, 2020 Piletova Sigma na prodaju. Pojacalo je ispravno,funkcionalno i u stanju je kakvom je i kod mene doslo tj ispravno i neprepravljano (ili popravljano). Kod mene nije puno ni radilo. Prodaje se jer je visak a ne bih da ga preskacem po kuci. Ko zeli proba je moguca i pozeljna, u mom ili vasem sistemu. Cena bi bila fer forumska tako da amp ide onome ko najvise ponudi. Ukoliko bude vise zainteresovanih moze i u delovima (mada bi bila steta). Ako sam nesto izostavio pitajte ukoliko vas nesto dodatno interesuje. dejanco32 je reagovao/la na ovo 1
stefaca Napisano Mart 7, 2020 #2 Napisano Mart 7, 2020 Samo bih dodao da je Bane bio bas vrh drug. Bila mi je cast upoznati ga, deliti forume sa njim. Čarli je reagovao/la na ovo 1
Čarli Napisano Maj 17, 2020 Autor #5 Napisano Maj 17, 2020 Up - 150e. Ako nekom odgovara zamena je moguca za neaudio tehniku....tipa alat za popravku vozila, neka dijagnostika, mozda neki lap, lemilica....sta znam...
Čarli Napisano Decembar 20, 2020 Autor #8 Napisano Decembar 20, 2020 Za vreme predstojecih praznika ko se obraduje kupovinom ovog ampa ima priliku da me casti sa 15k dinara.
Čarli Napisano Decembar 29, 2020 Autor #9 Napisano Decembar 29, 2020 Srecna Nova godina svima koji slave pa i meni. Ende. Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari