Jump to content
Sign in to follow this  
Pigy

Može li tablet da radi samo na punjač?

Recommended Posts

Pošto mi je baterija na tabletu loša,da li mogu da odspojim bateriju na tabletu od matične ploče i da koristim tablet samo preko punjača? Može li tako da radi ili pošto je namenjen punjenju baterije punjač nema dovoljno snage da bi tablet radio pod većim opterećenjem,igranje igrice?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam mom klincu spojio tablet ali ne preko punjača jer je slab. Našao sam neki stari ispravljač od 600mA na kome se podešava napon, skinuo bateriju i žice direktno zalemio, sa njime radi OK. E sada, ja sam to radio na rizik, tablet je neki jeftin pa i da sam ga zezno nema veze. Kod nekih modela sam video da baterija ima i neku elektroniku na sebi, ne znam da li bi kod njih to radilo.  Ipak nek neko stručniji kaže šta ti je činiti, nemoj žuriti da ne spališ tablet. U svakom slučaju trebaće ti nešto jače od običnog punjača.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tablet Tesla L7 quad, a baterija već dva puta menjana dok je bio u garanciji,sad je neka iz drugog tableta ali polovna i brzo joj pao kapacitet pa se već na 50 % gasi a ne može da se napuni vise od 80%. Punjač je je 5V 2A. Neznam koliko troši tablet struje?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I zanima me da li power bank može da završi posao al da izvadim bateriju tableta? Nisam siguran da elektronika posle USB ulaza ne ograničava struju punjenja pa onda da tablet nema dovoljni snage da radi kad je opterećen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×