Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

one Alu zvalave za domacinstvo ima svugde ....... al' bakarnu nisam video ....... mada je dosad nisam i trazio ....... :character13:dakle - interesantno mi je bilo sta od bakarnih folija - debljine 0,05 do 0,1mm ........ sirina od 3mm pa nadalje .....ako negde ima da sekupi format kao Alu za domacinstvo - valjda cu naci nacin da je secem .........hvala unapred

Napisano

ja bih da kupim - da se igram :character13: komadi do - recimo - 2m maxmoze malo poblize sta ima , cena, kolicina ......tnx

Napisano

Ma uzmeš običnu alu foliju i predaš je dvojici organa da je ubiju od batina dok ne prizna da je od bakra... :character13:(naravno, ne sme alu folija da traži advokata...)

Napisano

Cega tacno ima javicu sutra , pokusancu sutra da nabavim sa zastitnom folijom (koja se odlepljuje) chist kao suza ,sto se igre tice tvoja stvar. :character13: cena :)

Napisano

Necete verovati ,ali zadnjih pet godina bakra ima najmanje u Boru.

na zalost - ne cudi me .......vise me nista ne cudi , sem stvari koje bi trebale da budu normalne .
Napisano

one Alu zvalave za domacinstvo ima svugde ....... al' bakarnu nisam video ....... mada je dosad nisam i trazio ....... :character13:dakle - interesantno mi je bilo sta od bakarnih folija - debljine 0,05 do 0,1mm ........ sirina od 3mm pa nadalje .....hvala unapred

Много се ти нешто у последње време распитујеш где могу да се набаве које какве ствари :) Јел се ти то припремаш за нешто............?стоН_Колд
Napisano

bolje ti trazi borsko zlato pa to sto ti treba kupices i neces praviti :character13: nego, gde toga ima u boru? gde u nasim fabrikama ima bakarne stanglice? duzine 10-15-20cm, sirine 4-5cm, debljine 5-10mm? voleo bih da stavljam izmedju hladnjaka i izlaznih tranzistora

Napisano

bolje ti trazi borsko zlato pa to sto ti treba kupices i neces praviti :character13: nego, gde toga ima u boru? gde u nasim fabrikama ima bakarne stanglice? duzine 10-15-20cm, sirine 4-5cm, debljine 5-10mm? voleo bih da stavljam izmedju hladnjaka i izlaznih tranzistora

Stefaca ima di oces , elektroremont najbolje , koriste ih najcesce za shine u vn ormanima.Elektroliza itd , da ti ne nabrajam , ako se bas ne snadjes javni se .
Napisano

Stefaca ima di oces , elektroremont najbolje , koriste ih najcesce za shine u vn ormanima.Elektroliza itd , da ti ne nabrajam , ako se bas ne snadjes javni se .

Ja ti rekoh di ima "shtanglice" SAD TI MENI KAZI GDE IMA ZLATO. :character13:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...