Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

aha

ćera kao nije znala da se mobilan ne nosi u zadnjem džepu

sve se razmišljavam , moguće li je da sam ja bio tako naivan u njenim godinama , da sam pokušavao d aprospem i najveće nebuloze za opravdanje :P

elem , znate li proveren izvor (prijatelj,ortak,komšija) za original ?

ce ga sam zamenim , samo mi treba preporuka za dobavljaca

falavilepo

• Odgovora 12
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

@guja

e tacno cu sednem na motorin i ponesem litru Zenovače , savatam te u ludari i dok ne popijemo celu ne idem nazad

sve , samo da prestanes da seruckas

kako ja da znam da li isto pokazuju . nisam ja serviser mobilnih telefona

:tease:

Napisano

Zajebano ovo ko zamena šoferšajbne, mora i da se greje. Ja imam jedan Huawei Y5 službeni kome treba ekran da se menja jer sam ga pokvasio pa sad ima linijice tuda svuda ali ću ipak da ga dam u servis (ekran za njega je samo 20 dolara).

Napisano

ma dacu ga i ja u servis ........ cu da radim nesto prijatnije za to vreme

Napisano

Kazu da u servisu imaju neku masinu sa kojom se stavlja taj displej i onda bude kao kod novog. Navodno, ako se ne stavi tako mogu da se jave problemcici. Ako su mene slagali i ja lazem vas...

Napisano
2 minutes ago, vukashin said:

Kazu da u servisu imaju neku masinu sa kojom se stavlja taj displej i onda bude kao kod novog. Navodno, ako se ne stavi tako mogu da se jave problemcici. Ako su mene slagali i ja lazem vas...

Mora da se odlepi stari i zalepi novi, da se odlepi gomila delova, taster, mikrofon ne znam ni ja šta sve, sve je to pipavo do bola i lako se zeznuti a nov ekran nije baš jeftin. Serviseri rade dnevno sigurno par komada pa imaju "laku" ruku.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...