чика-Брка Napisano Jul 12, 2016 #1 Napisano Jul 12, 2016 malo osvezenja u ove vruce dane. black coffe je reagovao/la na ovo 1
dunavko Napisano Jul 13, 2016 #2 Napisano Jul 13, 2016 'bem ti sunce,malo duzi brkovi -usi i isti Иосиф Виссарионович Сталин, груз. იოსებ ბესარიონის ძე სტალინი .Slicnost je neverovatna.slucajno znam da je staljina kad je bio mali udarila struja dok je pravio svoje prvo cevno pojacalo i da je on posle toga kupio motor.
dunavko Napisano Jul 14, 2016 #3 Napisano Jul 14, 2016 i voleo je da se kupa ali ne u crnom moru nego na jegnom jezeru koje oni nazivaju Остров Цыганка
guja011 Napisano Jul 14, 2016 #4 Napisano Jul 14, 2016 dunavko, aj batali staljina i knjige i odradi već jednom (obećanu) pretragu onih licni, svaki put neko pokupi jednobojne a ostanu samo one pidžame.
чика-Брка Napisano Jul 14, 2016 Autor #5 Napisano Jul 14, 2016 On 13.7.2016. at 10:05 AM, dunavko said: 'bem ti sunce,malo duzi brkovi -usi i isti Иосиф Виссарионович Сталин, груз. იოსებ ბესარიონის ძე სტალინი .Slicnost je neverovatna.slucajno znam da je staljina kad je bio mali udarila struja dok je pravio svoje prvo cevno pojacalo i da je on posle toga kupio motor. slicnost je namerna. veliki sam Staljinov fan. da nam je sad ...
Zen Mod Napisano Jul 14, 2016 #6 Napisano Jul 14, 2016 http://basementgeographer.com/road-of-bones-the-kolyma-highway/
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah