Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Prosto pitanje: dotični preamp ima MM i MC opciju plus dodatne opcije, nov (V2) je oko 500€, korišten(prethodna generacija), 250. Vredi li toliko? Trebalo bi da se upari sa Denon DL-103R.

Napisano

Video ja i taj no me više kopka ima li ga smisla plaćati toliko.

@neskor: to što nema puno delova može ali i ne mora da bude od značaja :) Pogledaj samo koliko se i po čemu razlikuju 2M Red i 2M Black i razliku u ceni... Na golo oko se ništa osim razlike u boji ne vidi... :D

Napisano

Ništa ja ne očekujem za dž. Ovo mi se inicijalno dopalo kao ideja da zamenim fabričku Denon RIAA ("spašeno" iz starijeg Denon integrisanog pojačala više cenovne klase) i ne gledam šta i koliko ima iznutra. Zanima me kako svira tj svira li toliko dobro koliko košta, inicijalno pitanje iz prvog posta ostaje aktuelno. 195€ (npr) je okej cena ako svira dobro upareno sa Denonovom MC zvučnicom. U isto tako malom pakovanju ima i korektora za 20€ ali ti korektori su trash. Ne zato što koštaju koliko koštaju, no zato što sam imao prilike da čujem dva od svih tih, i nisu ni za... jel'... ono...

Napisano

stajnika, nisam mislio na tebe.

CA phono tesko da je trash ali i tesko da je raketna tehnika. sanse da svira prihvatljivo je samo ako je perfektno uparen sa glavom i to je to.

• 2 nedelje kasnije...
Napisano

Odustao. Ne znam hoću li se fiksirati na 2M Red, Shure V15 ili Grado Silver, videću koja mi u trenutačnoj konstelaciji prijatnija za uvce. Imam neki predosećaj da to neće biti Ortofon ni Shure (dotični ima aftermarket iglu klase cene 15-20€)

BTW ovo čudo sa opampovima i LCR RIAA koštalo do nedavno 200USD sada podigli na 300USD

Čuj, vizualni paket (kućište) simpatično deluje ako je verovati YT videu... A i to nešto košta, majku mu staru... :)

Napisano

jbga, 103 je jeftina glava a skupa igracka. kada stavis u racun tesku rucku od 10-12 incha i dobar SUT koji trazi, svakako da ima i jeftinijih resenja za one kojima analogija nije prva stvar za koju se hvataju kad ustanu.

Napisano

Da izvineš, u mojim godinama ja kad ustanem, prvo odjurim u toalet pa se jednom rukom uhvatim za radijator a drugom... pa ako nađem šta tražim... :buehehe:

Kod mene, šalu na stranu, gramofon onda svirulja kad ga se prozove: dođe neko u goste, sednemo uz klopu/piće, pa svira neka muzika i onda se neko seti pa kaže: "ajd keve ti pušti neku ploču" i onda zavrtimo gramofon...

Napisano

jbga, 103 je jeftina glava a skupa igracka. kada stavis u racun tesku rucku od 10-12 incha i dobar SUT koji trazi, svakako da ima i jeftinijih resenja za one kojima analogija nije prva stvar za koju se hvataju kad ustanu.

naravno,uzmes lepo Heed Questar MC od cca 170-200 eura,nov,stavis a rega RB300 i vozis....odavde,kud koji,mili moji :)

Napisano

ma kao i sve ostalo , DL103 je fetish

mislim, kazem to kao fetishista ......

Napisano

Paja,ovaj Heed super izgleda, lima i pcbs za te pare. Jesi slušao mm i/ili mc varijantu?

ziveo sam sa Heed Questar MC jedno 2 godine u drustu DL103,i Rega P3..... :hot: ..no comment...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...