Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Poštovani,

planiram uskoro pazariti neku Squeezebox spravicu (verovatno Duet) da bi zamenio stari izlapeli WD LIVE na kojem je HDMI izlaz posustao :-) nije da mi nešto treba HDMI jer WD koristim isključivo za audio (i mlađi klinac ponekad za neki crtić).

Uglavnom vidim da se na SQB može lako modifikovati digitalni izlaz a to je ono što meni treba za hires fajlove sa harda i možda poneka internet radio stanica za tiho noćno slušanje kao i na WD-u ali sa finim daljincem gde imam i sličice radi lakšeg snalaženja sa fajlovima pa ne moram paliti svaki put TV da vidim u kom se direktorijumu se nalazim  :unsure:

Ako neko ima neka mi javi cenu, ako neko ume da napravi neka mi javi cenu i kada će biti gotovo!

Unapred hvala i

pozdrav iz tuđine  B)

• Odgovora 19
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

poenta priče je u linearnom stabilizatoru a ne u svičeru.

bar po svetu popljuvaše svičersko napajanje koje ide uz spravicu a na linearca pena i epilepsija koliko je to dobroooo

(tako kažu)

Napisano

Onaj sa ebaja je malo mrsav sto se tice struje a Teddy je malo preskup.

Ovako nesto ladno gura preko 3-3.5 A na 5 i 9 V

http://www.onaportal.com/-cene-beograd/punjac-za-laptop-univerzalni/p/15837#

Samo fiksiras izabrani napon da greskom ne sprzis SB jer je osetljiv na to

Slažem se sa Brankom, Teddy me oma oladi s cifrom a onaj prvi je impossible jer je iz kine a to znači komplikacije sa slanjem uvozom carinom porez itd itd...     a ovaj punjač za laptop kakav može bit kvalitet? Meni to liči na isto sranje kao i originalni SQB adapter aj možda je malo ozbiljnije mada...   Hteo bi da bude najbolje moguće napajanje da više ne razmišljam o tome - ovaj Hifi 2 way linear power supply DC-2 možda ima još negde da se kupi (pretražiću još malo po netu možda se negde u evropi nađe) deluje najozbiljnije pa bi mogao još ponešto napajati snjim (npr. neke opampove ako budem menjao)  :unsure:

Napisano

Uzmi ti za prvo vreme univerzalno laptop napajanje ( jer jos ne znas koji ti napon treba) pa posle juri DC-2.

Mnogo je to ozbiljnije od oridjidji SQBovog. Jos ako je neki iole brand ( Trust i sl) :happy64: Meni ganja digitalno pojacalo.

Napisano

Uzmi ti za prvo vreme univerzalno laptop napajanje ( jer jos ne znas koji ti napon treba) pa posle juri DC-2.

Mnogo je to ozbiljnije od oridjidji SQBovog. Jos ako je neki iole brand ( Trust i sl) :happy64: Meni ganja digitalno pojacalo.

Ma laptop napajanje imam i ovde kolko voleš, ja bi da to bude najbolje moguće napajanje i da stavim tačku na tu priču odmah u startu!

Verujem da ima ovde neko ko je pravio slično napajanje i da se može namestiti na 9v i sa kolko god već ampera mi treba...

Napisano

Ti bi najbolje, a da platiš kao za kesu kokica?

Eeee...pa to je malo teže za naći, čak i kod nas.

Ja sam moje napajanje za SB Touch platio 70-ak evra ex članu ovog foruma, ali je napravljeno onako kako Bog zapoveda i evo, da čuknem, radi za medalju.

Zvuk za solidnu nijansu bolji, struja stabilna, ja zadovoljan.

Napisano

Ti bi najbolje, a da platiš kao za kesu kokica?

Eeee...pa to je malo teže za naći, čak i kod nas.

Ja sam moje napajanje za SB Touch platio 70-ak evra ex članu ovog foruma, ali je napravljeno onako kako Bog zapoveda i evo, da čuknem, radi za medalju.

Zvuk za solidnu nijansu bolji, struja stabilna, ja zadovoljan.

Hvala na informacijama!

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...