Jump to content

Fabricko stanje


TRI

Preporučeni Komentari

Ako su fake tranzistori onda meni ne vredi nista. Ma ne zanima me. A svi skoro tranzistori su lemljeni. A ne mogu da verujem da vama fabricko stanje ne znaci nista (u stvari, mogu da verujem, ipak ste vi DIYeri, ali...), da niste nekad imali zelju da imate nesto u fabrickom stanju, a niste mogli da ga kupite novog, nego sad, kad mozete da ga priustite, samo cekate i ne pitate za cenu kad naidje. Ili ne razumem da ne mozete da shvatite da nekom znaci da bude u fabrickom stanju.

 

Ajde ovako da ti se pojasni:

 

Dodjes, pitas trazeci pomoc - dakle ocekujes da ti na potpuno dobrovoljnoj bazi neko od ljudi sugerise sta da cinis. Nemajuci verovatno sam dovoljno ili nimalo serviserskog iskustva, na dobru volju drugih, pocinjes da odgovaras dizuci tenziju buduci nezadovoljan odgovorima.  Apsolutno nikakvog razloga za to nema, zato ti skrecem paznju kao moderator da komunikaciju uprilicis svom statusu, u suprotnom, savetujem da je ukines. 

 

Gagi, vjerojatno je razlika nekoliko sekundi između tvog i mog klika. Smatram da je Tri došao trolati jer se sve svodi na kretanje u krug sa istim pitanjem i ne uvažavajući niti jedan prijedlog, da bi na kraju počeo raditi psihološki profil diyera u cjelini.

Meni dovoljno da zatvorim temu i onemogućim dalje sudjelovanje na forumu.

0W

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...